tiistai 28. elokuuta 2012

Pirates

Nää kynnet oon suunnitellu jo kauan sitten, mutta yllättäen toteutus on viipynyt. Musta ei nimittäin oo oikein mun väri. Koin kuitenkin omituisen hetken, kun olin kynteni lakannut. Tuntui hyvältä olla täysmustissa kynsissä :) Aloitin siitä huolimatta koristelun, koska aioin osallistua näillä erääseen kisaan.


Tosiaan lakkasin ensin kaikki kynnet Rimmelin Black Cab -lakalla, kaksi kerrosta. Väleihin tiputtelin Oriflamen Quick dry dropseja, koska tuo mun musta on mennyt jo vähän vanhaksi ja kankeaksi, niin pelkäsin tuhoavani kynnet ennen aikojaan. Hyvin kuivui, enkä telonut kuin ihan ministi yhtä kynttä.


Kuviot piirtelin Ginan lakoilla ja nail art -siveltimellä. Käytössä ainoat omistamani värilakat Ginalta: 66 Viva glam ja 13 Silver. Pikkusormi sai vain timantteja, kuten peukkukin. Samat kuviot tein haparoivampina versioina myös oikeaan käteen, vaikka ensin meinasin laittaa vain strasseja, joista käytössä oli muuten 1, 2 ja 3 mm kokoiset.


Olin näihin kyllä aika tyytyväinen ja pääsin jopa 3 parhaan joukkoon kynsikisassa. :)) Mites te, viihdyttekö mustissa kynsissä?

12 kommenttia:

 1. IHANAT! Täytyy käydä äänestämässä! :3 Nää on just mun tyyliset kynnet ;D

  VastaaPoista
 2. Pitää äänestää! Tosi kivat =)

  VastaaPoista
 3. tosi kivat kynnet =) ,musta ei oo ehkä mun juttu myöskään ,mut joo miksei koristeltuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mullakin koristeltuna toi musta on ok, mutta muuten liian synkkä.

   Poista
 4. Hauskat kynnet! Ja onnea kilpailuun (kävin myös äänestään) :)

  VastaaPoista
 5. Ooooh, tosi ihanat! ♥ Ja tyylikkäät! (:

  VastaaPoista