keskiviikko 29. elokuuta 2012

Äidin sormet ja tyttären varpaat

Sain pyynnön geelilakata erään asiakkaani varpaankynnet. Sovimme myös, että samalla kerralla geelilakkaisin hänen äitinsä sormenkynnet.


Ristiäiset oli tulossa ja molemmat halusivat asuihinsa sopivia värejä: äiti harmaata ja tytär hieman vaaleanpunaista. Äidin kynsiin tein ensin ranskalaisen manikyyrin valkoisella ja laitoin sen päälle ohuen kerroksen mustaa, jonka tiesin olevan huonopigmenttistä. Harmaata geelilakkaa kun ei ollut ja ajattelin onnistuvan näin helpommin kuin sekoittamalla. Levitys kuitenkin oli ensin haastavaa, koska sain aikaiseksi vain raitoja. Siveltimen vaihto auttoi ja jälki parani. Pinnasta tuli eläväisen näköinen. Ei minusta lainkaan huono, vaikka tasaista kai havittelin. Ranskiksen rajalle asettelin vielä hopeaa glitteriä.


Tyttären varpaisiin tehtiin ranskalainen manikyyri myös geelilakalla ja niihin laitettiin säteittäin samaa hopeaa glitteriä. Pinkkiä osaa esittivät kaksi strassia jokaisessa varpaassa. Isovarpaisiin laitoin 3 mm ja muihin 1 mm. Simppelit, mutta kyllä näillä kehtaa käyttää sandaaleita :)

2 kommenttia:

  1. Voih, kunpa mullakin olisi kauniit varpaat. Minkäs teet, kuivat kuin korput vaikka joka päivä rasvais!

    VastaaPoista