maanantai 13. elokuuta 2012

Liukuva glitter


Huolsin omat kynteni ja teemana mulla oli huolellisuus. Ei kyllä valitettavasti koko aikaa. Viilailu alussa nimittäin oli yhtä sähläystä. Ulkona oli nätti ilma, joten menin aurinkotuoliin viilaamaan. Kaikki alkoi siitä, että kopistelin viilaa tuolin käsinojaan ja osuin sillä jo ohueksi viilattuun peukalon kärkeen, pala irti. Aurinko paistoi silmiin ja viilasin silmät kiinni ja sain yhtä vaille kaikki päniksi :/ Ei muuta kuin geelijatkot...


Skarppasin heikon viilailusession jälkeen. Huolelliset kunnon C-kaaret jatkoihin, ja hyvin ohuet kärjet. Kärkiin tein liukuvärin vaaleanvihreällä glittergeelilakalla. Geelilakka oli myös hyvin ohutta, joten se ei paksuntanut kärkeä juuri lainkaan. Laitoin sitä 2 kerrosta, sillä aika pigmentitöntä se kyllä oli. Tähän sitten rakensin muodon ja päällysgeelistin kynnet.


Tämä lahopää tietysti unohti laittaa kynsiin jotain, mitä oli suunnitellut, eli nuo hileet. Liimailin ne sitten lopuksi valmiisiin kynsiin kynsilakalla. Eipä ole kestävä ratkaisu tuo.

16 kommenttia:

 1. Söpöt :) Kävin muuten etsimässä tota MNYn lakkaa, ja en löytänyt :D Siellä oli vain niitä tavallisia päällyslakkoja, ei lukenut Drying Effect missään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits :)
   No höh, olikohan loppunu väliaikaisesti. Mä ihan pari päivää sitten kattelin niitä tokmannilla (en sillä silmällä, että ostaisin).

   Poista
  2. En tiiä kyllä...monesti käyn niitä MNY-hyllyjä silmäilemässä kun Vapaa Valinnoissa käyn eikä ainakaan koskaan ole silmään osunut tuollainen. Nytkin kävin kahdessa eri paikassa. Kiva tota olis kokeilla.

   Poista
  3. No höh :/ Ehkä niillä sit ei oo sitä ees valikoimassa..

   Poista
 2. Kauniit :) toi vihree on tosi nätin värinen <3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat kynnet. :) Tykkään tosta vihreestä väristä. (:

  VastaaPoista
 4. Kauniit. Siistin ja luonnollisen näköiset. Tuo on kiva tuo vaalean vihreä, ei ylihempeä, mutta raikas :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniit kynnet, wautsi :) Tosi hempeet, naiselliset ja ihanat :)

  VastaaPoista
 6. Laitoin sinut suosikkilistalle http://tiudesnails.blogspot.com/2012/08/blogipalkinto.html

  VastaaPoista