perjantai 27. heinäkuuta 2012

Magnetic

Vihdoin keksin, mitä vesimarmoroin lakkojen tuhlaamiseksi. Noo, näitähän monissa blogeissa on jo näkynyt, eli lasipaloja kynsilakoilla koristeltuna. Mä sitten vesimarmoroin...


Peittelin lasipalan toisen puolen sähköteipillä ja tein siihen pidikkeen. Sit vaan lakat veteen ja dippaus.


Tuollainen sydän siitä tuli. Kaksi muutakin tein, mutta ne on julkaisukelvottomia. Liimasin lasinpalan tippiliimalla Clas Ohlsonilta ostettuun isoon magneettinappiin. Tuo kyseinen sydänmagneetti päätyi kaverilleni osaksi valmistujaislahjaa.


Tässä nää käytetyt lakat. Pelkkiä Flormareita. Arvatkaa, muistinko kattoa lakkojen numerot (Vastaus: en) ja mulla kun on noita lähekkäisiä värejä useampi, niin en mä niitä oikeita enää löydä.


Sit halusin kokeilla maalaamista. Pistin pohjalle Kikon glitterlakkaa ja sit mustalla akryylimaalilla kuviot. Valkosia pisteitä ja viivoja Lumenen have fun -lakalla ja sit värittelyt jollain Flormarilla ja Lumenen vihreellä lakalla. Alla lakat.


10 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Mäki haluun sydänmagneetin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sun pitää sit tehä semmonen. Tai sit mun sulle :)

   Poista
 2. Siis mistä ihmiset saa noita lasikiviä!? Täällä meilläpäin myydään vain luonnonkiviä tai jo valmiiksi värjättyjä -.- Murrr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin noi kivet Jyskän varastomyymälästä, mutta luulis sieltäpäinkin löytyvän jostain halpahallityylisestä ratkaisusta..

   Poista
 3. Ihana idea tuo magneetti! Pitääpä pistää kokeiluun.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, piti jotain keksiä, kun isot sormukset ei innostanu. Kokeile ihmeessä!

   Poista