Sivut

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Soak off goes off

Soak offit pysyi erinomaisesti varpaankynsissä. En nyt tarkalleen muista, kauanko ne oli, mutta kolme viikkoa ainakin samoissa kynsissä kuljin ja erittäin hyvässä kunnossa olivat. Hieman tuli kasvurajaa jo näkyviin ja kyllästymistä ja uusia värejäkin tuli, joten oli aika vaihtaa uuteen.


Keltainen ja pronssinen soak off saapui ollessani 3-päiväisellä työmatkalla. Oli kiva, kun postilaatikko oli ihan täynnä kaikkee kivaa, siellä oli muutakin kuin nämä kaksi kynsijuttua :) Toinen paketti oli ihan pallo, isompi ku mun nyrkki, siinä oli niin paljon pehmustetta.


Pistin keltaista kaksi kerrosta ja sitten piirtelin kapealla siveltimellä ja oranssilla soak offilla kiemuroita _kaikkiin_ varpaisiin :)


Tässä vielä poseeraa käytetyt aineet:


Tosiaan kynsien vaihdosta johtuen kokeilin ensimmäistä kertaa poistaa soak offeja. Ensin kokeilin kahteen kynteen suoraan Orlyn poistoainetta ja asetonillista kynsilakanpoistoainetta folio-vanulappu -tekniikalla. Siinä lähti vain päällysgeeli hilseilemään. Toistin saman uudestaan nyt niin, että viilasin jokaisen kynnen pinnan mattaiseksi ennen poistoa. Lähtipä hyvin! Ainoastaan yhteen pikkuvarpaaseen jäi, mutta se kynsi olikin niin kippura :S


Näillä uusilla varpailla taidan mennä ainakin loman alkuun asti, joka on heinäkuussa...

6 kommenttia:

  1. kivan näköset, pitäisi itekkin ostaa noita soak-off geelejä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin on niin hyviä kokemuksia noista, että suosittelen ostamaan :)

      Poista
  2. Tosi kauniit ja pirteät! Taidan itsekin tehdä jotain iloista varpaisiin ihan peruspunaisen sijaan seuraavaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Kokeile ihmeessä varpaisiin muutakin kuin punaista ;)

      Poista
  3. Olipas nätit kynnet, ja valloittavat nuo kengät, sen mitä niistä näkyy :D Kiitos vinkistä karhentaa pinta ensin, itselle ekat geelilakat tulossa, ja pitäähän ne poistaakin joskus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Noi kengät on yhdet mun suosikeista, nätit ja mukavat jalassa.
      Kiva, jos postauksesta oli hyötyä :)

      Poista