Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Juhlavat kesävarpaat

Sisko oli viikonloppuvisiitillä mun luona. Shoppailtiin, mut ei oikeestaan ostettu muuta ku pöytäliina, kukkia ja ruokaa, josta tehtiin hieno illallinen, jonka menu:
  • Pinaatilla ja mozzarellajuustolla täytetty broileri käärittynä parmankinkkuun
  • Sitruunakastike
  • Uunikasvikset
  • Mutakakku
  • Itsetehty mangokinuskijäätelö
Illalliselle saapui poikaystäväni kaverinsa kanssa. Kaikki ruoat oli erittäin onnistuneita ja me leikittiin 4 tähden illallista :)

Illallisen jälkeen ehti vielä väsäämään varpaankynnet. Halusin käyttää Soak offeja, ja niillä mentiin. Valinnan vaikeus oli valtava ja kynsiin menikin hieman kauemmin kuin olin olettanut. Sisko halusi kimaltavaa liukuväriä, mutta keltaisella pohjalla vaaleat pinkit glittergeelit ei oikein erottuneet. Kokeiltiin myös hyvin voimakkaan väristä pinkkiä, mutta se taas oli niin löysää, että valui koko ajan muodottomaksi. Ehdin siihen läntätä jo kukkafimon ja mikrohelmiä, mutta piti sit pyyhkiä pois ennen uunitusta, kun levisi kynsinauhoille ja ties mihin.


Muutamien kokeilujen jälkeen keltainen sai kaverikseen vaalean helmiäispinkin, jota liukuvärinä vinosti laitettiin. Kuivakukka kuitenkin peitti lähes koko liukuvärin, joten se siitä :D Laitettiin vielä mikrohelmet vaeltamaan läpi kaikkien varpaiden. Kynsistä tuli aika juhlavat.


Aterialle ostetut neilikat toimivat kuvausrekvisiittana ja pitihän niitä sitten kuvailla ilman varpaitakin.


Lopuksi tungin siskolle mukaan yhden swatch-kiekon, 2 glitteriä ja 2 kynsilakkaa. Perään lähetin vielä unohtuneen kännykkälaturin mukana yhden koristelusiveltimen :D

5 kommenttia:

  1. Wautsi! Taas oot tehny hienot! Miten noi mikrohelmet pysyy varpaankynsillä ettei lähde heti pois kun vetää sukat jalkaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)
      Pitää vaan laittaa tarpeeks lakkaa, et ne "uppoaa" sinne..

      Poista
  2. Tunnustusta ihanalle blogille:)
    http://teannanpaikka.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :)
      Tuo tosin löytyy jo minun blogista, mutta haittaakse :)

      Poista