tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kerta kiellon päälle

Ei kukaan oo kieltäny multa mitään, mutta itse olin päättänyt huoltaa kynteni. geelit, joita tilasin ei kuitenkaan tulleet ajoissa, joten löysin itseni sohlaamasta akryylimaalien kanssa.


Idea tuli tästä blogista. Toteutus eroaa kuitenkin suuresti. Tein niin sanotusti oman versioni. Mulle perhoset on aina ollu jotenkin vaikeita piirtää. Koko juttu lähti siitä, että ajattelin harjoitella tuollaisen perhosen. Tein sen sitten peukkuun ja se onnistui ihan ok. En jaksanut enempää perhosia, joten kukkia ja lehtiä pääsi muihin kynsiin.


Piirsin ensin ääriviivat mustalla ja värittelin sisukset sen jälkeen. Vikana lisäsin vielä valkoista korostamaan lehtien reunoja. On ihan hauskan erottuvat noi kuviot, kun käytin noin voimakkaita värejä :)


Arvatkaa, teinkö samat kuviot oikeaan käteen? Itse vastasin väärin, mites te? Nimittäin tein!! Ei ne kyllä ihan yhtä hyvin onnistunu, mut oon tyytyväinen, ne on kaukaa ihan ok.


Katsokaa, mikä kasvu, 2 päivää vaille 4 viikkoa tuossa vaiheessa. Kaikki kynnet ehjänä! Peukun reuna on kyllä ilmaantunut, samoin keskari aavistuksen. Niin ja nyt oon jopa lyhentäny kynsiä, kun alkoi jo mennä vaikeeksi elämä.


Lopuksi vielä käytetyt välineet. Kynnet päällystyvät MNY:n Drying effect -lakalla. Arvatkaa, kuka ei käyttäny aluslakkaa... Grr minä..

Katselin tässä mun blogia ja huomasin, että siellä on peräti kolme liukuvärjäystä peräkkäin. Onneks nämä teki poikkeuksen, paitsi tuolla on pohjalla semmonen :O

18 kommenttia:

 1. Ihanan kesäiset kynnet! Ja hyvin on onnistunut noi kuviot myös oikeaan käteen! Itellä ei ehkä ihan vielä onnistuisi noin hyvin ;)

  VastaaPoista
 2. Todella hyvin onnistuneet, olet kyllä taitava:) Hyvin mätsää muuten blogitaustankin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Ja totta, on samantyyliset noi kukat kuin tausta. En ees tajunnu ite :D

   Poista
 3. Saat tunnustusta: http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog-tunnustus.html
  En ainakaan löytänyt, että sulla vielä olisi:)

  Ja söpöt kynnet, by the way:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä tehnyt tuon tunnustuken jo jokin aika sitten :)

   Poista
 4. oot tosi taitava piirtämään ja jos vastaavat kukat ja perhoset vielä oikeaan käteen oot tehnyt, huh huh..osaispa itekin.

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit maalaukset ja hyvin onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 6. Nätit :) Mitä geeliä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :)
   Mä käytän NDED:in geelejä ja Cesarsin pohjustusaineita.

   Poista