torstai 14. kesäkuuta 2012

Häivähdys neonia ranskiksessa

Sain haettua DHL:ltä tilaukseni nded.fi:stä ja pääsin huoltamaan geelejä. Oishan mulla nyt muutenkin ollut kaikki jutut, että voin huoltaa, mutta kun varta vasten noi neon-geelit tilasin, niin piti päästä testaileen.


Aloitin hyvin hillityllä idealla. Ranskalainen manikyyri valkoisella geelillä ja siihen randomisti keltaista neongeeliä. Kynsiä tehdessä tuli monta kertaa fiilis, että nää koristelut tuun tekemään kyllä pian uudestaan. Sitten kun valmistuivat, tykkäsinkin :) Lisäsin vielä pienet tarrat.

Pari ongelmaa matkan varrella tuli. Eka, kun olin pistämässä uunia seinään. Tökkäsin juuri ohueksi viilatun oikean käden peukunkynnen tuoliin ja se lohkesi pahasti, mutta kärki ei lähtenyt irti. Sain onneksi tehtyä kynnen ihan normaalisti. Toka tuli siitä, että olen laittanut mun valkoista geeliä pienempään läpinäkyvään purkkiin. Nyt yritin käyttää sitä, niin se oli ihan kellastunu pinnasta ja kökkööntyny. Höh, jouduin kaivaan ison purkin esiin ja se oli ihan kunnossa.


Läheltä huomaa "kuviot", mutta kauempaa kärjet näyttä lähinnä vaaleankeltaisilta (varsinkin, jos ylivalottaa kuvaa sopivasti - LOL..). Neonius ei kuvista tuu esiin niin selvästi kuin se livenä on.

Ostelin siis 5 neonväriä: keltanen, oranssi, vihreä, pinkki ja sininen. Kaikki valkoisissa purkeissa, enkä oo avannut kuin keltaisen, joten vielä ei tuu kuvia niistä.

20 kommenttia:

 1. Alko tehä mieli tiikerijäätelöä :P

  VastaaPoista
 2. Ihanat geelaukset! Tosi kiva, kun neonia on vain siellä täällä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Luo jännän harhan noihin kärkiin :)

  VastaaPoista
 4. Nami nami herkullisen raikkaat kynnet!!

  VastaaPoista
 5. voi ku ihanat ja niin kesäiset!

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäisen kirkkaat! :) Sulle on tunnustus mun blogissa.

  VastaaPoista
 7. Wouw, super kauniit kynnet :) *kade* Ja ihanan kesäinen väritys :)

  VastaaPoista
 8. Tunnustus blogissani! :)

  www.nunnunkynnet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Ihunat. c: Keltainen kynsissä tuo kesäfiiliksen heti! :D

  VastaaPoista
 10. Inspiroiduin blogistasi, käy kurkkaamassa :) http://pinjeta.blogspot.fi/2012/06/viides-teemapaiva-inspiroidu-blogista.html

  VastaaPoista