torstai 17. toukokuuta 2012

Poskipussit täynnä MNY:n Drying effectiä

Hamsteri täällä hei! Itseäkin jo vähän naurattaa ja hävettää ja kaikkea muuta siltä väliltä. Kuvasta näette, miksi.


Olen itkenyt tuon lakan perään kauan. Kerran ostin yhden Sokoksesta ja toista en enää saanut, koska Essiet valtasivat MNY:n hyllyn :( Ostin Seche Viten, joka on hyvä, mutta "ihan erityylinen". Sattumalta huomasin Bambin blogissa postauksen, jossa hän oli käyttänyt MNY:n Drying effectiä. Pakko oli heti kysyä, MISTÄ!!! Ja Tarjoustalosta tietenkin. Täällä päin ei satu Tarjoustaloja olemaan, joten alkoi kuumeinen mietintä, minne kauas sitä pitää lähteä lakkaa metsästämään. Tutkailin vähän netistä, että Tokmanni ois samaa puljua ja semmonen täältä löytyy. Sinne siis!

Tokmanni täytti odotukseni, siellä oli hylly täynnä MNY:n tuotteita. Ja seillä muiden joukossa nätisti kaksi Drying effect -pulloa, he lähtivät mukaani. Koska olin halpamarketkierroksella, kävin Tokmannin jälkeen Minimanissa. Aikomuksena ei ollut ostaa enempää noita, mutta kun sielläkin oli hylly ja sielläkin oli kaksi Drying effect -pulloa, niin en miettinyt kahta kertaa ja ne lähti mukaan. Yhteensä rahaa näihin 4 lakkaan meni 14 €, mikä ei oo paha.


Ostin mä kaikkee muutakin. Yksi vihreä alelakka Lumenelta tuli mukaan 3 eurolla. Myös lumenen Natural code -luomiväripaletit oli alessa 5 €/kpl. Yksi sellainen lipsahti ostoskoriin, vaikka olisin varmasti halunnut kaikki. Vielä asetonillisen kynsilakanpoistoaineen (Ultra compact nail varnish remover with strawberry) ostin, kun maksoi vain euron.

PS. Lisäsin myyntisivulle 2 uutta Sinan geeliä, jotka lähtee halvalla ja erivärisiä akryylijauheita, kun mulla noita värejä on useampi kappale. Sinne vaan kommenttia tai mulle meiliä, jos joku kiinnostaa!

4 kommenttia:

 1. Teethän (nopeasti :D) postauksen, jossa on tosta MNY:n Drying Effect-lakasta arviota? :D

  Koska ostan tuota ilomielin jos on tuo on hyvää :D

  VastaaPoista
 2. Moikka !
  Siulle on haaste blogissani :)
  http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste-x3.html

  VastaaPoista