Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Uusia asioita

Ekana esittelen muutaman lakan, mitä jotenkin salakavalasti tulivat mukaani kaupungilta. Nämä ostin kaupasta, jossa ei aiemmin ole ollut kosmetiikkaa, mutta nyt oli, nimittäin Ginatricotista. Lakat oli 3,95 /kpl ja pikkusta vajaa kympillä sai kolme. No arvatkaa monta ostin... Kuva alla paljastaa.



Vasemmalla 13 Silver, keskellä base coat ja oikealla 66 Viva glam. Ihastuin heti tuohon Viva glamiin ja se oli pakko saada. Silver liittyi pian joukkoon ja kun en kolmatta millään keksinyt, otin base coatin, josta tulee myöhemmin glitterinen base coat...

Testikyntenä meillä on tänään peukalo, jossa siis Viva Glam (muihin on tulossa muuta, mutta siitä lisää huomenna). Vasen kuva suorassa auringonvalossa ja oikea sisävalaistuksessa, oikeimman sävyn näkee kyllä tosta pullosta yltä. Peittää hyvin 2 kerroksella, hidas kuivumaan.


Silver on kiekolla ja siinäkin on 2 kerrosta. Suosittelen käymään vaateostoksilla, siellä on paljon kivoja värejä ;)


Sitten muihin aiheisiin. Torstaina, kun hain postia, oli laatikko ihan täynnä. Siellä oli kolme eri kynsiin liittyvää asiaa.


Olin Mimaxin kilpailussa finaalissa, joten sain pienen jännän palkinnon. Huulitatskat ja söpöjä pupuwaterdecalseja. Noi huulihommat on aika rajut lievästi sanottuna. Niitä vois kokeilla vaikka wappuna tai halloweenina...



Posti toi myös kolme tilaamani sivellintä. Hyvin kapeita ovat he. Luulin kyllä, että olisivat vielä pienempiä, eli vähän oli pettymystä. (Nyt ihmettelen, miksi ihmeessä kirjotin sanan "Kolme" äsken isolla!!)


Myös Fräulein 38:n tilaus saapui (se siellä postilaatikossa suurimman tilan veikin). Nyt pääsen sohlaamaan glittereillä. Ja koskapa nuo rasiat eivät sisällä ainoastaan glittereitä vaan simpukkamurskaa yms, niin taidanpa kyhätä myyntisivun ja saatte osanne :D Tilauksessa oli myös monta kokokynnen waterdecalia. Kaikki ei oo minun makuun ja pääsee kyseiselle sivulle, jos sellaisen teen.


11 kommenttia:

  1. Mä oon tykästynyt tohon Ginan meikkisarjaan! Lakat on ihan huippuja ja luomivärit hyvin positiivinen yllätys. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin noi lakat oli positiivinen yllätys. Ja niitä värejä on paljon!
      Ite en oo vielä yhtään luomiväriä ostanut, mutta kattelin niitä himoiten. Kiva kuulla, että ne on hyviä. Ehkäpä seuraavalla kerralla.. :D

      Poista
  2. Mistä tilasit nuo kaksi alinta kuvaa? (Fräulein 38:n tilaus), nimittäin näyttää kun oot tilannu niin monta, ettei ihan kallista hupsuttelua ollu :)

    VastaaPoista
  3. mä haluun kans tietää, mist noit koko kynnen water decalseja saa? :)

    VastaaPoista
  4. Oho, sieltä on unohtunut linkki pois, eli tämmösestä paikasta: http://fraulein38.com/
    Eikä tosiaan oo hinnalla pilattuja. Saksasta tulee ja toimitusaika on yleensä ollu viikosta kahteen.

    VastaaPoista
  5. Kuolaillaan samoja lakkoja;) Toi Viva glam vei munkin katseeni ginassa! Sen seuraksi lähti toinen kimaltava ystävä ja tuo samainen base coat, koska oli PAKKO saada jokin kolmas lakka ostettua.. hmm:D

    Ihania decaleita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että ihan samalla lailla meni meidän ostokset :D

      Poista
  6. Olipa kiva kuulla uusi vinkki nettikaupasta, tosi hienoja! Mikä ihme on huulitatuointi???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lapsuudessa oli sellaisia tatuointitarroja, joita laitettiin käsiin tms. ja jonkun märän sienen avulla kiinnitettiin. Nää vaikuttaa sellasilta, mutta vaan huuliin :)

      Poista
  7. Noi huulitatuoinnit vaikuttaa kyllä jänniltä, mä niitä ihmettelinkin joku päivä tässä ja ois kiva lukea joltain kokemusta ihan testailusta. Mustakin ne kuulostaa aika hurjilta, mutta ehkä sopis just johonkin naamiaistyyliin parhaiten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäpäs sitten testaan niitä vaikka vappuna ja kerron kokemuksistani postauksen muodossa :)

      Poista