sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäispuput *loiks*

Meinasi käydä vähän hullusti näiden kuvien kanssa. Aloin siirtämään niitä koneelle, niin muistikortilta puuttui vaikka kuinka paljon kuvia. Osa sellaisia, joita en ollut vielä siirtänyt. Katsoin, paljonko kortilla oli tilaa ja se näytti hyvin täydeltä. Kuvat oli kortilla, mutta se oli jotenkin seonnut. Päätin kokeilla kortin laittamista kameraan ja katsoa, näkyykö kuvat siellä. Eipä näkyny. Räppäsin pari epämääräistä ja siirsin kortin takaisin lukijaan. Nyt kaikki muutkin kuvat oli kadonnu, paitsi ne kaksi epämääräistä. Paniikki alkoi hiipiä, mutta edelleen kortti vaikutti lähes täydeltä.

Poikaystävä mainitsi Photorec -nimisestä ohjelmasta ja asensin sen samantien koneelle. Ensin se ei löytänyt kortilta yhtään mitään, kun olin valinnut vain kansion, jonka alla kuvien piti olla. Toisella kerralla, kun otin koko kortin, kuvia alkoi löytymään!! Niitä löytyi yhteensä noin 1400... Siinähän on perkaamista, mitkä oli jo poistettuja ja mitkä uusia jne. Kaikki ihan sekaisin, mutta ovatpahan tallessa.

Avautumisen jälkeen asiaan, eli kynsiin -iloisiin pääsiäiskynsiin.

Uudesta Ginatricotin lakasta sain idean kokeilla sitä Color Clubin Get your lem-on -lakan kanssa. Pidin ideasta ja kehittelin sitä pidemmälle. Valitsin 3 muutakin lakkaa ja käytin sitä niiden kanssa.


Jokaiseen kynteen eri lakka alle. Kaikkia 2 kerrosta ja päälle 1 kerros Ginatricotin Viva Glam -lakkaa. Peukussa on 2 kerrosta Viva Glamia.


Alunperin oli ajatus maalata kynsistä pääsiäismunat, mutta kun sain näitä ihania pääsiäispupusiirtokuvia Mimaxista palkinnoksi, niin olihan niitä pakko nyt käyttää!


Alla käytetyt lakat: Color club Get your lem-on (etusormi), Depend 122 (keskari), Sinful colors 853 Cloud9 (nimetön), Sinful colors 802 San francisco (pikkusormi). Ginatricotin Viva Glam (päällä), pupusiirtokuvat, Seche Vite. Lompakko on kuvausrekvisiittaa.


Tervetuloa uusille lukijoilla ja hyvää pääsiäistä kaikille!!!

9 kommenttia:

 1. Voi kun on aivan super söpöt! :) Tosi kauniin väriset!

  VastaaPoista
 2. Ihania pupseja! Jollain muullakin oli noita samoja kynsillä, ovat kyllä tosi söpöjä:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! (: Ihanaa pääsiäistä sullekkin!

  VastaaPoista
 4. Mistä ostelet noita sinful colorsin lakkoja? olen vaan huomannut, että niitä on muutamassa postauksessa näkynyt, niin tuli mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni oon ostanu niitä Seppälästä ja Jyskän varastomyymälästä.

   Poista
 5. Heh, tuota Jyskää ehkä vähän hai :D päivittääköhän ne sitä valikoimaa koskaan vai onko ne vaan jotain jämävärejä, jostain jääneitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Voisin kuvitella, että ois jämävärejä. Kolme kertaa oon tainnu käydä läpi sitä valikoimaa ja tuntuu vaan, että lakat koko ajan vähenee. Ois jees, jos sinne tulis uusia :)

   Poista