keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tuunaa kello, tuunaa vielä toinenkin!

Tää nyt menee vähän off topic, mutta kynsitarvikkeita käytin :)

Eli alla olevassa kuvassa näkyy seinäkello, jota lähdin tuunaamaan. Kello on ostettu Clas Ohlsonilta ja se on ollut mulla kylppärissä kaapin päällä, josta se on tippunut ties kuinka monta kertaa ja siten hajonnut... Kello on alunperin näyttänyt tältä.


Mä oon yrittäny pitää kylppärissä pinkki/fuksia-mustaa teemaa ja nyt intaannuin vihdoin tuota kelloa vähän käsittelemään. Alotin liimaamalla isot pinkit strassit jokaisen numeron täplän kohdalle ja sitten pienet kirkkaat noihin välissä oleviin viivoihin (näkyy paremmin, kun kuvaa klikkaa). Sitten hain Flormarin U23 lakan ja viisarit saivat oman osansa. Jouduin tietty pysäyttämään kellon ja ilmeisesti sain viisareiden väliin lakkaa, eikä se enää käynyt kunnolla ja lopuksi ei ollenkaan. Surin ja menin nukkumaan.


Aamulla heti ekana menin kokeilemaan kelloa. Se toimi taas normaalisti!! :) Mulla meni kauan pohtiessa, mitä voisi reunaan laittaa. Kekkasin helmimassat ja pistin pinkin pötkylän ulkoreunaa kiertämään, niin oli kello valmis. Pistin sen sinitarralla kiinni kaapin päälle, ettei enää tippuis.


Alla esimerkkikollaasi muutamista kylppärin tarvikkeista. Kynttiläkupit Ikeasta, Benettonin pyyhkeet, fimoista itsetehdyt "laatat", hammasmuki jostain marketista ja saippuapullo Sephoralta.


Halusin heti tuunata lisää juttuja. Katseeni osui hieman jo kuluneeseen sporttikelloon ja se pääsi uhriksi.


Siihen laitoin neljää eri glitterlakkaa ja 6 turkoosia strassia. Oliko tuo nyt sitten parempi ennen vai jälkeen, sitä en tiedä, mutta ainakaan kello-osa ei enää sovi hihnaan.Mitä sanotte, kiinnostaako lukea kynsien lisäksi myös askartelusta tai esineiden tuunailuista kynsitarvikkeilla (tai jollain muulla) tai muuhun kosmetiikkaan liittyvistä asioista?

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuli tosta kellosta! Tykkään lukea muitakin juttuja kuin vaan kynsiä. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollu joskus ihan samanlainen kello!! :D Siis tuo rannekello

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli kellosta, eikä taatusti oo toista samanlaista:)

  VastaaPoista
 4. Muutkin kosmetiikkajutut kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaakiinnostaa:)! Hienoja juttuja tuli tehtyä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kiitos :)
  Tällä perusteella mun blogissa tullaan jatkossakin sitten näkemään jotain muutakin kuin kynsiä :D

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kelloja! :) Muakin kiinnostaa kynsitarvikkeiden vaihtoehtoinen käyttö :D

  VastaaPoista