torstai 5. huhtikuuta 2012

Natural fake nails

Oh no, laiskuus iski kesken kynsihuollon. Olin juuri poistanut kaverilta geelit ja sitten päätin perään huoltaa omani. Huono idea. Aioin tehdä pitkät kynnet ja merihenkisen koristelun, mutta geelijatkoja väsäillessäni tuli väsymys kynsiin ja tein sitten tosiaan vaan ne jatkot. Meinasin kyllä tässä jossain vaiheessa suorittaa huollon loppuun, mutta kokeilen ihan piruuttani, kuinka kauan kestän ihan naturaalin näköisillä kynsillä. En siis edes lakkaa niitä nyt :)


Paljon näistä ei nyt kerrottavaa ole. Tosiaan ne geelijatkot tein kahta kynttä lukuun ottamatta. Käytin maitomaista pinkkiä geeliä, jota levitin koko kynnelle. Tuli ihan jännän näköiset. Hionnan jälkeen pistin sitten päällysgeelin. Kärjet on nyt tosi ohuet, toivottavasti kestää mun menossa :)


Pari päivää meni näillä peruskynsillä ja sitten pöydällä olevat tarrat vain jotenkin siirtyivät kynsiin...

8 kommenttia:

 1. Haha, kerro sitten HETI, kun alkaa toi natural look ottaa päähän ja tartut väreihin :D Mä tein kerran sen virheen, että poistin kynsilakat enkä kerennyt enää lakata kynsiä ennen seuraavan päivän koulupäivää. No koulussa sitten pidin käsiä taskuissa tai puuskassa niin ettei kukaan vahingossakaan nähnyt niitä karmeuksia xD Nojuu, vähän ilmaantumistakin oli havaittavissa, joten sekin ärsytti ja pahensi ulkonäköä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan yllättävän hyvin kestin näillä naturaaleilla. Ei tullut piiloteltua :D Mutta neljä päivää kestin ennen lakkaamista :)

   Poista
 2. No mutta nuo onkin ihan hirmu nätit ilman mitään! Ja vielä nätimmät nuilla kukilla :) Kiva välillä nähdä vähän naturellimpaakin luukkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä vähän kyllästyin kaikkiin ihme koristeluihin, joten nää oli kivat vaihteeks :)

   Poista
 3. noi on ihanat! :) Tekis itsekin mieli laitattaa geelit, mutta ei oikein opintotuilla semmosia oteta :/
  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Mä voisin tehä sulle halvalla, mutta oot vähän eripuolella Suomea :D

   Poista
  2. matkusta vaan tänne tekemään ::D

   Poista
  3. Jos sä maksat bensat ;) Sit ei tuu enää niin halvat kynnet... :D

   Poista