sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

NeOnKynnet

Koska sormenkynnet on varattuna, niin lakkailen sitten varpaankynsiä, että saan addiktiooni jotain tehtyä. Kirkkaat värit on nyt mun mieleen, varmasti keväällä osasyy tähän. Talvella tuli käytettyä niin paljon tummia tai valkosia, että nyt pitää pistää kaikki räikeet värit kehiin.


Varpaisiin oli hyvä laittaa Color Clubin Neon Lemonia, kun ei tuoksu tunkeudu nenään asti. Eli ensin kyllä pistin 2 kerrosta Lumenen valkoista Have Fun -lakkaa ja sitten 1 kerros tuota em. keltaista. Näiden päälle tuputtelin randomilla Dependin turkoosia lakkaa nro 227. Sitten päälle vielä kerros keltaista. Nyt oli hyvä, että peittävyys ei ole parasta, niin tuosta vihreestä tuli hienon värinen :)


Pilasin isovarpaat tunkemalla niihin fimoja ihan tyhmästi. Joskus jossain blogissa (en valitettavasti muista, missä), oli hienot banaanifimoilla tehdyt varpaat, mutta mun asetelmat näistä hedelmistä on jotain kaoottista. Miks ihmeessä laitoin ne molemmissa kynsissä oikeeseen reunaan!!? Eikä niitä saanut enää pois, ku ois tuo alushomma menny ihan pilalle. Yritin vähän siirrellä, mutta ei siitä mitään tullu. Päälle pistin vielä Seche Viteä, joka joutui kovan homman eteen, kun en ollut malttanut odottaa lakkojen kuivumista kunnolla kerrosten välissä. Lakat kuivui vaan päältä ja puntin jälkeen isovarpaat oli pilalla :(

4 kommenttia:

 1. Voi kun tuliskin äkkiä kesä että saisi tuuletella varpaitakin. Kivat nää kynnet vaikka nyt fimot lipsahtikin väärään reunaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Nytkin vaan sataa lunta, eikä enää keväästäkään oo tietoa :/
   Kiitos :)

   Poista
 2. Blogissani sulle tunnustusta :) http://kynnellekykenevat.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mun piti antaa toi tunnustus sulle, mutta enpä kerennyt :D

   Poista