perjantai 30. maaliskuuta 2012

Rovaniemen tuomisia

Tietysti viime viikonloppuna Rovaniemellä ollessa tuli myös shoppailtua ja yllättäen ostoksien joukkoon päätyi myös kynsiin liittyviä juttuja. Ei paljoa, mutta pari. Vaatteita tuli enemmän ostettua.

Cubus-nimisessä liikkeessä shoppailin vaatteita. Kassalla oli kuitenkin isot hyllyt Dependin lakkoja. Vaikka poikaystäväni kovasti yritti kiinnittää huomiotani muualle, niin tietysti huomasin lakat :D Kassan pöydällä oli hyllyn lisäksi kasa vihertävänharmaita lakkoja 1 €/kpl. Sellainen lähti heti mukaan ja siinä kassalla hengaillessa tuli niitä lakkoja tutkailtua lisää ja valitsin vielä yhden pinkin hintaan 2,50 €. Lakat sain kivaan pussukkaan.


Kisan jälkeen halusin strassipaljouden pois, kun ne alkoi vähän jo irtoilemaan, joten käytiin Lidlissä ostamassa Cieniä. Kiva pumppupullo, halpa ja haju ihan ok. Tää on ollut jo pitkään ostoslistalla, mutta vihdoin sain aikaiseksi käydä Lidlissä.


Kokeilin uusia lakkoja pikaisesti kynsiin. Lakkasin kaikki tuolla tummalla ja sitten keksin, että poistan kärjistä ja laitan pinksua. Tein sen onneksi vain kahteen, koska ei oikein onnistunut, eikä toiminut. Tölväsin peukkua kolme kertaa ennen kuvien ottoa ja jouduin korjailemaan koko ajan. Nämä kuitenkin lähti pois heti kuvien jälkeen... Kiva sininen shimmeri tuossa pinkissä lakassa. Mikä on tämän lakkatyypin nimi? Mä oon ihan pihalla kaikista noista.


Epäonnen maanantaista haluan vielä avautua. Postissa saapui vihdoin palkinto Laurasstyler -blogin lakkauskisan voitosta. Pakettia postilaatikosta ottaessani tuoksui vahvasti kynsilakka. Ja epäilys osoittautui oikeaksi, kun paketin avasin. Oranssi Golden Rosen lakka oli ihan palasina :(


Muutakin epäonnea oli. Hain HM-paketin ja Nelly-paketin. HM oli toimittanut väärän paidan ja Nellystä tilaamista kengistä kaksi kolmesta parista oli liian isoja. Niin paljon, ettei niillä voi kävellä. Palautukseen menevät. Säästyypä rahaa :D Ja sitten yksi positiivinen juttu: Mulla alkaa loma!!!! Sen kunniaksi tilasin Fräuleinista koko kynnen Water Decaleita ja taas hirveesti lisää glittereitä, et voin tehä omia glitterlakkoja =)

12 kommenttia:

 1. Oikein epäonnen päivä! Toivottavasti jäi yhteen päivään.
  Itsekin olen miettinyt tuota lakkojen postittelua ja pakkaamista -ja kosmetiikan ylipäätään, esim. tuoksujen jotka on lasipullossa. Tähän asti kaikki on menneet ja tulleet perille kuplapussissa ongelmitta mutta kertahan se on ensimmäinenkin kun jotain hajoaa. Posti on vaan niin kallis, että kovin paksuja fyllinkejä ei haluaisi laittaa kun sitten lähetys maksaakin jo mansikoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan tähän mennessä ei toista vastaavaa päivää tullut :) Mullakin eka kerta kun normi postin lähetyksessä jotain hajoaa. DHL aikoinaan rusensi yhden paketin täysin.
   Tuosta oppineena pistin heti niin paksut kerrokset kuplamuovia tiistaina lähettämiini palkintoihin, että ne eivät mahtuneet postitädin mittalaitteen läpi. Siitähän sai sitten maksaa ihan huolella :/ Ehkä pitäis valita vaan jotain muovipulloja tai sitten pieniä lakkoja lähetettäväksi, että saa tarpeeksi täytettä.

   Poista
 2. hei satuinko näkemään pokaalin jossa tuo lidlin kynsilakanpoistoaine on? ;) ONNEA jos nyt voitit hehe :D
  Ja tuo lidlin kynsilakanpoistoaine on kyllä tositosihyvä tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pokaalihan siellä, mutta neljännestä sijasta :/
   Toi on kyl tähän mennessä paras poistoaine mun mielestä :)

   Poista
 3. No onpa kyllä ollut epäonninen päivä. Tiedän kyllä miltä tuntuu kun itsellekin on noita sattunut.. Mutta hyvää lomaa jokatapauksessa! :)

  VastaaPoista
 4. blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Laitoin sulle mun blogiin myös tunnustuksen :)

  VastaaPoista
 6. Mäklin haluisin tota kynsilakanpoistoainetta ! Onko hyvää, lähteekö lakat helposti tuolla pois ? Mitä maksoi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta sillä lähtee lakat ihan hyvin pois. Maksoikohan se jotain perin euron luokkaa... :)

   Poista