Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevätmeikki

Passion for Nails -blogissa on meneillään kynsi- ja meikkikisan finaalit. Itse osallistuin molempiin "sarjoihin". Kynsillä, jotka oli valkoiset ja kukalliset, en päässyt jatkoon, mutta meikillä kyllä. Koska naaman blogineitsyys on jo mennyt, niin täällä se on taas.

Idea meikkiin lähti one stroke -kukkasista. Kokeilin piirtää ensin kukkia kädelle mustalla rajauskynällä ja värittää niitä luomiväreillä. Kokeilu onnistui hyvin, joten siirsin idean silmäkulmiin. Eipä ollut enää niin helppoa. Luomen ruttuun meneminen aiheutti oman haasteensa ja pari testisilmää meni tehdessä. Lopulta sain itseäni tyydyttävän tuloksen ja sen kuvasin.



Eka tein pohjameikin. Kukat piirsin mustalla nestemäisellä rajausvärillä. Sitten väritin ne pinkiltä hohtavalla voidemaisella luomivärillä. Muulle liikkuvalle luomelle pistin valkoista vastaavaa. Molempia sitten värittelin "puuterimaisilla" luomiväreillä, että sain vähän gradienttia sinne. Käytin Costal Scentsin Original 88 ja Beauty UK 2 Bright colours Eye Shadow -paletteja. Vahvistin mustat viivat, lisäsin pisteitä ja viivoja terälehtien sisään. Huuliin vielä vähän väriä ja valmis.



Äänestys on käynnissä 19.4. asti ja äänestäjille luvassa palkinnot arvonnan muodossa. Menkää sinne!

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis meikki, äänestinkin sinua jo aikaisemmin :) Olet ihanan kaunis ja pirteän näköinen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sain tosin tuon jo aikaisemmin :)

    VastaaPoista