maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kisan voittajat!

Geeli vai lakkaus -kisa päättyi eilen ja nyt on aika julistaa voittajat.
Osallistumisia tuli yhteensä 21, mikä tarkoitti kisan lisäksi siis kahta arvontaa.

Paras tulos tässä kisassa oli 16 oikein! Sen saavutti SilkkiKiehkura!! Onnea, pääpalkinto lähtee sinulle :)

Tässä tulokset:Ja sitten arvontaan. Arvonnan voittajiksi suoriutuivat Mirja ja Marru! Onnea teille. Molemmille lähtee pienet kynsiaiheiset paketit :)

Monet kommentoivat kisaa mukavaksi, erilaiseksi ja vaikeaksi. Ja vaikeanhan minä siitä yritinkin tehdä. Onnistuin =) Kysymys tuli myös siitä, miten geelin ja lakkauksen voi erottaa toisistaan. Näissä kiekoissa se tosiaan voi olla vaikeahkoa, kun ei olekaan "paksua" geelikerrosta kynnen päällä, mistä sen voisi suoraan nähdä. Pari juttua kuitenkin löytyy.

Esimerkiksi geelillä tehty raja ei ole niin terävä kuin kynsilakalla piirretty. Tällä perusteella nähdään, että kynsi 1 on tehty geelillä ja kynsi 2 lakalla. Toinen tunnistaminen on geelin paksuus kynsilakkaan verrattuna. Tästä ei kauheen hyvää esimerkkiä ole, mutta se voidaan nähdä jotenkuten esim. kynsien 5 ja 11 välillä. Glitterikynsissä tunnistaminen on vaikeampaa, koska glitterin voi jättää päällimmäiseksi, jolloin se häivyttää kaikki em. merkit. Moni hämääntyikin kynnen numero 7 kohdalla, joka oli siis täysin kynsilakalla tehty. Vain neljä sai sen oikein. Tämän olisi lakaksi tunnistanut siitä, että strassien ympärillä ei näy "läpinäkyvää kerrosta", millainen selkeästi näkyy esim. kynsien 10 ja 17 fimojen ympärillä.

Lopuksi vielä oikea rivi kuvan kera:


1. Geeli
2. Lakka
3. Lakka
4. Geeli
5. Lakka
6. Geeli
7. Lakka
8. Geeli
9. Lakka
10. Geeli
11. Geeli
12. Lakka
13. Geeli
14. Geeli
15. Lakka
16. Geeli
17. Geeli
18. Lakka


Näitä tiedettiin seuraavasti:

Oho, sinne on jäänyt hiiri näyttämään, että kaikki tiesivät oikein numeron 17. Myös 1, 2, 9, 10, 11, 12 ja 18 olivat helppoja.

Voittajille laitan vielä ilmoituksen sähköpostilla ja sitten myöhemmin ihan etanapostiakin :)

Jos on kysyttävää, niin kyselkää ja jos joku haluaa tietää, kuinka monta sai oikein, eikä viitsi itse tarkistella, niin voin senkin kertoa :)

2 kommenttia:

  1. Onnea kisan voittajalle!
    Ja täällä ollaan mielissään arpavoitosta, ensimmäistä kertaa onni suosi blogiarvonnassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että meni "ensikertalaiselle" :D
    Laitoin palkinnot jo postiin. Pitäisi olla ylihuomenna kenties perillä.

    VastaaPoista