tiistai 27. maaliskuuta 2012

Akryylisiä 3D-kukkia

Jotkut saattoivat huomata minun ensimmäisen akryyli-3D-kukkakokeilun foliokynsissä. Yritin vähän pistää paremmaksi ja kaivoin välineet uudestaan esiin. Tällä kertaa käytin myös enemmän aikaa toteutuksen miettimiseen ja itse toteutukseen. Voin sanoa, että onnistuin paremmin :)


Valitsin ensin kaikista pienimmän alumiiniputken kukkien alustaksi, että sain lehtiin kaarevuutta (ne siis ovat keskeltä ilmassa kynsien päällä). Sitten otin tietysti pinkin jauheen kukkien väriksi. Muotoilin putken päälle tarvittavan määrän terälehtiä ja jätin ne siihen oleskelemaan. Menin nukkumaan.


Tunnin nukkumisen jälkeen palasin terälehtien pariin. Ensin laitoin kaikkiin kerroksen Wet 'n Wildin Megalast E202A Break the ice -lakkaa, joka oli osa palkintoani, kun voitin hiiri sydän juusto -kynsillä Kynsille-blogin lakkauskisan. Kivan pienen shimmerin sai terälehdet siitä. Se ei minulle riittänyt, vaan innostuin hakemaan kaiken maailman pinkkejä lakkoja. Käsiini tuli muutama Flormar (02, 24, 16) ja yksi Isa Doran lakka (178 Mulberry Wine). Värittelin sitten kukkia noilla Flormareilla niin, että vaaleeta tyveen ja tummempaa kärkeen. Lopuksi ihan terälehtien kärjet sudin tummalla Isa Doran lakalla.


Pistin kynsiin yhden kerroksen Technicin läpinäkyvää lakkaa ja kukat ja isot strassit kiinnitin Seche Vitellä. Tässä tarkoituksessa mielestäni erittäin toimiva lakka, mutta alla pitää olla jotain, koska SV irtoaa helposti geeleistä. Sen huomasi hyvin strassipaljouden kanssa, kun lähtivät mattona irti. Pikakuivattavana päällyslakkana kaipaan edelleen MNY:n Drying Effect -lakkaa. Oonkohan jo itkenyt tarpeeks sen perään?

8 kommenttia: