perjantai 24. helmikuuta 2012

Vanhanajan pöytäliina

Mulla on kai joku sinivalkoinen kausi menossa, tekee mieli tehdä vain sinisellä ja valkoisella akryylivärillä... Se ei liity siihen, että mulla sattuu olemaan sininen ja valkoinen akryyliväri, koska mulla on myös keltainen, musta, punainen, vihreä, oranssi ja ruskeakin.

Tällä kertaa aloitin kynsilakalla ja tein sillä vinon valkoisen kärjen kaikkiin kynsiin. Käytin Lumenen valkoista "have fun" -lakkaa. Lakka on huonosti peittävää ja sitä menikin sitten kolme kerrosta ennen kuin sain halutun lopputuloksen.


Valkoisen kärjen päälle piirtelin sinisellä akryylimalilla viivoja molempiin suuntiin. Tarkoituksena oli vetää viivat vähän häntiä häivyttäen. Ristikoista tuli heti mieleen joku vanhanajan pöytäliina ja halusin lisätä kukkia. Koska kontrasti värien välillä on niin iso, suurin osa omistamistani fimokukista hukkui taustaan. Tuo punainen toimi parhaiten. Laitoin ne peukkuun ja nimettömään.


Myös oikea käsi onnistui yllättävän hyvin, alla kuva oikean käden nimettömästä.


Alla vielä käytetyt tarvikkeet. Akryyliväri on kiinitetty MNY:n Drying effect -lakalla ja fimokukkaset Anytimen värittömällä lakalla.

3 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tykkään kyl tosi paljo noista, ja toi fimo sopii hienosti ! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit ja suht simppelit kynnet! Toi kukka korostaa hyvin näitä värejä ja sopii tohon just ku silmä päähän. (Hah mauttomat jutut:D)

  VastaaPoista
 3. Tänks molemmille! Mustakin kukka sopii hyvin.
  Silmä päähän on hauskempi kuin nenä ;)

  VastaaPoista