keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Helmikuun hanki

Viime viikolla huolsin myös työkaverini kynnet. Hän oli jo edellisellä kerralla bongannut harjoituskiekoistani ns. lumiranskiksen, joka oli toteutettu valkoisella geelillä ja valkoisella glitterillä. Sellaisen hän halusi myös itselleen ja minähän tein.


Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan huoltoviilailujen jälkeen kerros geeliä, jonka päälle laitoin kärkiin valkoista geeliä. Käytin uutta NDED:istä tilaamaani valkoista ja se on kyllä tähän mennessä kaikista pigmenttisin valkoinen, mitä mulla on ollut. Ei kovin paksua kerrosta tarvitse. Valkoisen kärjen päälle ripottelin ja painelin valkoista glitteriä. Tein hieman liukuvärjätyn levittämällä glitteriä pikkuisen valkoisen alueen ulkopuolelle.


Uunin kautta ja vielä muodon rakennus, muotoilu, päällysgeeli ja kynsinauhaöljyt ja se oli siinä. Kynnet oli työkaverin mieleen. Niistä tuli mieleen lumi ja sopivat meneillään olevaan helmikuuhun. Siitä otsikko. Valitettavasti kuvissa ei glitteri ihan pääse oikeuksiinsa :/

2 kommenttia:

  1. Klikkasit itsesi blogini lukijaksi, lämpimästi tervetuloa! :) Sinäkin teet näemmä kotona geelikynsiä, siispä minäkin klikkaan äkkiä sinun lukijaksesi! ;) Tosi hienoja. Ja kivasti olet kertonut vähän vaiheittain, mihin väliin olet laittanut mitäkin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kiitoksia :)
    Tykästyin kovasti sun hopeakoruihin :))

    VastaaPoista