tiistai 1. marraskuuta 2011

Vali-vali-vali

Tää on nyt osittain vähän off topic -postaus, mutta tavallaan kuitenkin liittyy  kynsiin.

Meni hermot mun tietokoneeseen, joka on ihan mopo. Muun muassa kynsiblogien katselu on ollut tuskallista, puhumattakaan kuvien katselusta tai niiden rajaamisesta kuvanmuokkausohjelmalla. Tein siis ratkaisun ja tilasin uuden koneen. Tuplaydinprosu ja 1 G muisti vaihtuu kuusiytimiseen prosessoriin ja 6 G muistiin ym, ym... =)

Toinen valitus sivuaa myös ohuesti kynsiä. Poistelin aamulla pikapikaa kynsilakkoja ja satuin nappaamaan Rainbow:n vanulapun tähän tarkoitukseen. Yleensä käytän talouspaperia, sen olen parhaaksi kokenut, mutta nyt en jaksanut käydä hakemassa. Laiskuus on kyllä mun kuolemansynti ja saan kärsiä siitä. Kynnet ihan vanunöyhdässä, eikä ne meinaa lähteä pois ees nyppimällä. Varmaan jääny väritöntä lakkaa jumittamaan niitä nöyhtiä. Meikinkin poistamiseen noi on huonoja. Aina on naamassa jotain nöyhtää. En tajuu, miks aina uudestaan ja uudestaan sorrun ostamaan niitä.

Jotain hyvää tähän loppuun. NDED:in tilaus, josta olen pariin otteeseen postannut saapui eilen ehjänä! Ja siellä oli kaikki samat, mitä aikasemmin tilasin. Eli muutaman sain tuplasti, JEE =)

Yritin keksiä tähän jotain hienoa kuvaa, mutta en sitten keksinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti