lauantai 29. lokakuuta 2011

NDED ja päällyslakka-argh

Viikko sitten kirjoitin NDED:in murskaantuneesta tilauksesta. Kävin sitten hetken kirjeenvaihtoa jonkun kanssa ja heti ekana pyysivät kuvia. Lähetin blogissanikin olleet kuvat ja vastaus oli, että "näyttää siltä, että vain oranssi glitter on rikki. Laitoin vastauksen, että on siellä muutakin hajonnut ja laitan uudet kuvat. Laitoin uudet, glittereistä ja scarperista.


Pariin päivään ei kuulunut mitään. Meinasin jo kysellä perään, mutta yllättäen sähköpostiin tuli tilausvahvistus, jossa oli kaikki tuotteet, mitä olin tilannut ja hinta 0€. Nyt vaan oottelen pakettia. Jos siellä nyt on kaikki, niin aika hyvää asiakaspalvelua on =)

Sitten kynsiin ja päällyslakka-arghiin. Työkaverin kynnet oli taas kasvanu pari milliä 1,5 viikossa. Täytettiin tyvet fuksialla geelillä ja korjattiin hajonneet. Ehdotin leimoja ja sellaisia tehtiin Bundle Monsterin laatasta numero 13 Konadin perussinisellä lakalla.

Leimat onnistu ihan ok, vaikka hämähäkkien jaloista jäikin vähän pois, kun ne on niiin kapeita. Hämähäkit oli nimettömissä. Päällyslakka aiheutti ongelman, se levitti kuvia ihan suttuisiksi. Saattoi olla (eka ja) vika kerta, kun laitan Konadin Stamping Nail Art Top Coatia leimoille.


Pikapikaa otettiin yks kuva peukuista.

Tervetuloa SuklaaSammakko =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti