torstai 27. lokakuuta 2011

Halloweenkynnet

Löysin hienon kurpitsakynnen pari kuukautta takaperin netistä ja aloin silloin suunnittelemaan Halloween-kynsiä. Ensin en keksinyt kuin kurpitsan ja hämähäkinseitin, mutta vähitellen ideoita tuli lisää ja sain kuvan jokaiseen kynteen.

Eli kynsissä oli valmiiksi se ranskalainen manikyyri. Peitin sen alueen Color Clubin Art Club Nail art -lakalla Neon orange. Sitten väritin rajat ja levitin niitä joistain kohdista. Käytin Color Clubin Wild and willing -lakkaa ja kapeaa sivellintä.


Kuviot piirsin mustalla akryylimaalilla. Käytin ihan tavallista akryylimaalia, millä olen joskus jotain tauluja vääntänyt. En tiedä, onko noissa eroa kynsiin tarkoitettuihin akryylimaaleihin verrattuna. Tällä oli kuitenkin helppo piirtää pikkutarkkoja kuvioita, koska ei kuivunut ihan niin äkkiä kuin kynsilakka ja koostumus oli löysempää kuin kynsilakassa.


Peitin maalaukset Oriflamen päällyslakalla. Tuntui, että se hieman hajotti joitain kuvia, esim. kurpitsaa ja hämähäkinseittiä. Olisiko tässä asiassa kynsiakryylimaalit parempia? Joku viisas minua valaiskoon... Jos on, niin voisin seuraavaksi vaikka semmoisia tilata =) Päällyslakan kuivuttua lisäilin vielä muutamaan kohtaan Wild and willingiä. Tässä vielä lopputulos:


Taas kaikki kuvat erivärisiä. Ylin näyttäis tällä kertaa täsmäävän parhaiten kynsien oikeaan väriin ainakin mun näytöllä... 


Tässä vielä alkuperäinen ideointi.

2 kommenttia: