sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Konad-kynnet ja lisää glitteriä

Perhoset meni pois. Hyvin ne oli pysyny, enkä ollu ees kyllästyny vielä, mutta perjantai-iltana googlatessani satuin löytämään Konad Stamping Nail Art -kilpailun, jonka viimeinen osallistumispäivä oli. Olen joskus tehnyt enemmän Konadeilla ja vastaavilla, joten ajattelin, että helpostihan tässä keksii jonkun ja tekee kynnet.

Eipä se sitten niin helppoa ollutkaan... Kilpailussa sai käyttää vain Konadin laattoja ja lakkoja ja suurin osa mun laatoista oli tietysti jotain ihan muuta. Perhosissakin oli käytetty Bundlemonsterin yhtä perhosta, eikä glitteriä saanut käyttää. Kulutin monta tuntia ja monta "color wheelin kynttä" suunnitellessani kuvioita. Aikaa oli puoleen yöhän asti, mutta vielä yhdeltätoistakaan en ollut lakannut kynsiäni. Meinasin luovuttaa ja tavallaan luovutinkin, tein yhden suunnitelmistani, vaikken ollut siihen tyytyväinen. Enkä ollut lopputulokseenkaan. Kuvien lähettämisen jälkeen ideoita pursusi, kun ei ollut enää luomisen tuskaa.

Tässä kynnet:Jo eilen sain tarpeekseni noista mustista Love-kynsistä ja halusin tehdä jotain pirtsakampaa. Kaupungilla asioidessani huomasin myyjällä ihanat pinkit vinot kärjet kynsissä, joten tein niistä oman variaation.


Tuputin superlonilla pinkkiä Models Ownin glitterlakkaa kärkiin ranskiksen päälle. Toiseen kerrokseen painelin muutaman pinkin jättiglitterin. Sitten lakkasin tyhjät osat Oriflamen Gloss Coat -lakalla ja pistin neljää eri väriä olevia helmenpuolikkaita rajalle. Lopuksi vielä lakkasin koko kynnen tuolla Gloss Coat -lakalla.


Sen verran paksu kerros kaikkea oli, että käytin kynsiin Oriflamen Quick Dry Dropseja. Tästä ja suuresta varovaisuudesta huolimatta vasemman käden etusormen helmet olivat siirtyneet yhden helmen verran sivuun päin. Huomasin sen onneksi ajoissa, eli sain vielä siirrettyä takaisin.

Näitä kynsiä tehdessäni päätin, että pidän nämä nyt seuraavaan huoltoon asti, eli vielä viikon tai pari. Sitä odotellessa voisin lisäillä tänne vaikka jotain vanhoja kynsikuvia "arkistosta"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti