torstai 22. syyskuuta 2011

Ekan "asiakkaan" kynsiä

Eka henkilö, kelle sain itseni lisäksi tehä geelikynsiä, oli työkaverini.
Hänellä on kovaa tahtia kasvavat kynnet, joten huoltoja on saanut tehdä jo muutaman. Haasteena on ollut myös, että ekat geelit, mitä omistin, lähtivät nopeasti irti kynnestä. Tilasin uusia www.nded.fi:stä ja ne tulivat viime viikolla. Tehtiin kynnet ihan alusta uusilla geeleillä ja hyvin ovat pysyneet.

Tässä pari kuvaa hänen kynsistään:

Näihin kynsiin laitettiin pari kerrosta geeliä, jonka jälkeen ne lakattiin Diorin Vernis poison blue -lakalla. Lakassa oli erikoisen mallinen suti, johon meni muutama kynsi totutellessa. Mutta hyvä se oli sitten, kun sitä oppi käyttämään. Lakkaa laitettiin kaksi kerrosta ja toiseen kerrokseen annettiin kukkastrassien kuivua kiinni.

Kynnet seuraavassa kuvassa on tehty uusilla geeleillä. Yhteen jouduin laittamaan tipin, kun oli mennyt niin lyhyeksi, ettei jatkoa voinut tehdä geelillä. Arvatkaa, mikä kynsi :)


Nimettömiin ja peukkuihin laitettiin pinkkejä metallipalloja. Laitoin ne märkään valkoiseen geeliin ja sitten vielä yksi kerros väritöntä päälle. Kun pyyhin tahmoja pois, levisi pallukoiden värit hieman. Omiin kynsiin tehdessä värit pysyivät kyllä paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti