torstai 13. elokuuta 2015

Töihin palatessa perustylsää kynttä

Oonkohan mä (vihdoin) tullu vanhaksi, kun yhä useammin kynsille päätyy tavallinen valkoinen ranskis!?


Näitä kynsiä tehdessäni mulla ei yksinkertaisesti ollu mitään muuta ajatusta, kuin että haluun kasan timantteja johonkin kynteen. Ja niin siinä kävi, että ainoa koristelu, joka kelpasi lopulta, oli tuo ranskis. Sitä, miten se on tehty, ei nyt varmaan tarvitse kummemmin selittää. No sen verran voin kertoa, että Mosaicin geelimaalilla sen piirsin ja käytin kapeaa pitkää Mosaicin sivellintä. Mä piirrän sillä tuon smile linen ja väritän lopun kärjestä milloin milläkin siveltimellä. Siihen ei ole vielä täydellistä sivellintä löytynyt.


Kasa timantteja ja helmenpuolikkaat on useammasta eri lähteestä. Pikkuiset on swarowskeja Aetz Nailzzilta tilattuja, isommat Ebaysta, helmenpuolikkaat Mereneidiltä ja vielä tuo iso tyvellä varustettu timantti saatu kynsikilpailun voittona SNKCT-blogista.

4 kommenttia:

  1. Huoliteltu perusranskis on kaunis ja tyylikäs lakkaus, eikä mielestäni missään nimessä tylsä, ennemmin kivaa vaihtelua. Noissa lisäksi strassikivi- ja helmirykelmä sekä kynsien muoto tekee kivaa piristystä klassiseen lookkiin :)

    VastaaPoista