maanantai 4. toukokuuta 2015

Ennen, siinä välissä ja jälkeen

Reilut kuusi viikkoa sitten asiakkaani tuli minulle tämän kuvan kanssa ja halusi samanlaiset. Kuviot näytti kovasti leimalta, mutta lupasin pilkuttaa kovasti dotting toolilla. Täältä löytyy ainakin kolmet tuollaiset kynnet, kun jaksaa kelata tarpeeksi alas.


Katsoin kuvaa vain alussa ja helpoltahan se näytti, joskin melko työläältä. Tein liukuvärit ja pilkutin kovasti. Kun kynnet oli valmiit, kaivettiin kuva taas esiin ja hupsista, ei niistä tullutkaan ihan samanlaiset. Pilkut olisi pitänyt olla pienempiä ja tiheämmässä. Onneksi se ei haitannut, vaan asiakas tykkäsi kynsistä. Note to self: Jos asiakas haluaa jonkun kuvan mukaiset kynnet, katso kuvaa kynsiä tehdessä!


Asiakas itse asiassa piti kynsistä niin paljon, että hän siirsi neljän viikon päähän sovittua kynsihuoltoa vielä kahdella viikolla. Kynnet oli hänellä kuusi viikkoa ja kaksi päivää ennen niiden uusintaa (geelilakkaus). Kynsissä on siis vain glitterliukuväri kärjessä, pilkut Mosaicin valkoisella geelimaalilla ja strassit keskellä.


Kynsissä oli hurja kasvu, mutta muuten ne olivat ihan täydellisessä kunnossa. Yhtään ei ilmaantumista tai lohkeamia, jee!


Kynnet siis huollettiin ja koska kevät ja vappu ja kaikkea, niin kynnet saivat taas kirkasvärisen glitterilmeen. Nyt liukuväri tehtiin kahdella hilesekoituksella, pinkillä ja keltaisella, joita vuorokynsiin laitettiin eripäin. Päälle piirtelin jälleen sillä samalla valkoisella geelimaalilla erilaisia kukkakuvioita.


Kynsien kimallusta on aina vaikeaa saada vangituksi pysäytettyihin kuviin, joten otettiin näistä myös hiukan videota puhelimella ja laitoin sen Instagramiin.


Jälkimmäiset kynnet tein syntymäpäiväni iltana ja olin kertonut synttäreistäni asiakkaalleni. Hän toi minulle lahjaksi keltaisen gerberan. Sopivasti sattui, koska gerbera on toinen mun lempparikukista ja no, lempivärin asiakas kyllä tiesi :)

12 kommenttia:

 1. Tosi kauniita molemmat kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Vautsivau! Tosi ihanat kynnet ! :)

  VastaaPoista
 3. Jostain bongasin sun blogin, ja niinhän siinä kävi että olen kahlannut koko blogin läpi. Aivan mahtavia kynsiä löytyi. Ei auta muu kuin alkaa huoltamaan omia kynsiä ja käyttää koristeita rohkeammin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja tervetuloa seurailemaan! :) Ihanaa olla inspiroimassa :)
   Hyvin sanottu tuo, että koristeita pitäisi käyttää rohkeammin. Kyllä itsekin välillä sorrun pelkuruuteen niitten kanssa.

   Poista
 4. Voi vitsit nämä molemmat on upeat! Sulla on kyllä hirveän luova tapa tehdä koristeluita, aina kun täällä on käväissyt alkaa inspiraatio virtaamaan :D

  VastaaPoista