sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäismäiset epäpääsiäiskynnet pääsiäisenä

Otsikon suomennos: Kynnet ovat keltaiset ja ne sopivat pääsiäiseen, eli ovat pääsiäismäiset. Ne ei kuitenkaan ole pääsiäiskynnet, vaan ne on tehty jo yli kolme viikkoa sitten, eli epäpääsiäiskynnet. Ja julkaisen ne nyt sitten pääsiäisenä. Ja nää tosiaan on nyt sitten ne kynnet, mitkä on ketjureaktion seurausta eilisistä.


Mun oli pakko taas kuten viime keväänäkin, saada keltaiset kynnet. Ongelma kuitenkin oli se, että mulla ei ollut mitään hajua, miten ne koristelisin. Tein huollon ja laitoin kynsiin keltaisen pohjan Diamond Cosmeticsin Canary Green -värigeelillä (saatu) ja White emerald Stardustilla. Keltainen neongeeli tosin tarvitsi valkoisen pohjan peittääkseen kunnolla.

Pelkillä keltasilla kynsillä olin sitten muutaman päivän ja huutelin pitkin faceja ja instagrameja, josko jollain olisi ideoita. Kaikenlaisia sainkin, mm. eläinkuosia ja auringonpimennystä ehdotettiin. Eläinkuosia vähän kokeilin, mutta en lämmennyt. Onneksi sattumalta bongasin hennatatuoinnin, mikä oli tehty kynnen alapuolelle ja siitä se ajatus sitten lähti.


En oikein osaa sanoa, mitä nää esittää, mutta miespuoleinen kaverini onneksi avusti siinä. Hän sanoi, että keskareissa ammutaan sarjaa, eli ne on konekiväärit ja muissa sitten vain yksittäisiä laukauksia, eli niissä on sitten "tavalliset pyssyt". Eli nämä pääsiäiskynnet on oikeesti asekynnet :D

Hyvää pääsiäistä kuitenkin.. :)

6 kommenttia: