keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Mustavalkoinen skittlette

Kivaa, kun asiakkaani ovat myös löytäneet skittlettemanikyyrin. Tai siis kai tämä nyt on sellainen, kun jokainen kynsi on täysin erilainen? Kynnet ei ilmeisesti noudata "virallisen skittleten määritelmää". U tell me!


No anyway, mielestäni on kivaa, kun saan tehdä kynsiä, joissa on useampaa eri koristelua samassa setissä. Vaikeaa tosin on lennosta kokeilla kehittää koristeluita ja yleensä skittlettekynsissä meneekin kauemmin kuin "tavallisissa". Niin meni näissäkin ja kaiken lisäksi molemmilla oli sovittua menoa kynsien laiton jälkeen, hupsista. Onneksi asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen.


Kynnet on tehty pääasiassa Mosaicin mustalla ja valkoisella geelimaalilla, stardusteilla (hopea ja white emerald) ja strasseilla. Lisäksi parissa kynnessä käytin Angel Nailsin Silver -geelimaalia ja yhteen on laitettu musta leima Wylet nailsin lakalla Moyou Londonin Bride -kokoelman laatasta.


Vaikka kynsiin käytettiin tovi, se ei estänyt pikkusormenkynttä katkeamasta melkein heti ja niinpä tein sen takuutyönä uudestaan. Kyseisessä kynnessä oli ollut koristeluna valkoinen ranskis ja siinä musta rusetti. Nyt sai hempeily kuitenkin jäädä ja asiakas halusi kynteen valkoisen pääkallon mustalle pohjalle. Hän näytti kuvaa ja minä kopioin sen kynteen. Molemmat taidettiin olla tyytyväisiä lopputulokseen ja kynsikin kesti taas. Nämä kynnet on nimittäin jo huollettu sen jälkeen...

8 kommenttia: