keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Pink and sweet

Aletaanpa purkamaan asiakaskynsijonoa näistä pinkeistä sydänkynsistä. Ystävänpäivästäkin on jo melkein kaksi viikkoa, eikä nää oo ees vanhimpia postaamattomia kynsiä. Eli koska pari asiakasta oli ystävänpäivätuulella, niin pääsin piirtämään kynsiin sydämiä. Viime vuonna kukaan asiakkaistani ei tainnut ottaa ystävänpäiväkynsiä.


Ekoissa kynsissä on ihan geelilakkaus, johon on sekotettu fuksiaa irtohilettä. Simppeli liukuväri sillä kärkeen ja päälle kohokuviot Angel nailsin geelimaalilla ja Mosaicin stardustilla.


Toisissa kynsissä on kaikissa vaaleanpunainen pohja ja sain vapaat kädet laittaa päälle erilaisia hileitä yhtä kynttä lukuun ottamatta. Siihen haluttiin sydän, mutta "ei ihan perus".


Niinpä tein kynsiin erilaisia hopeita liukuvärejä ja pari kynttä peitin kokonaan harvalla glitterkerroksella. Yksi nimetön sai hennon vaaleanpunaisen sydänkuvion. Se näyttää kuvissa kyllä valkoiselta, vaikka ei ihan puhtaan valkoinen olekaan.

 
PS. Omatkin kynnet on edelleen pinkit! En oo koskaan saanu niin paljon kommentteja livenä kuin näistä peruspinkeistä kynsistä!

8 kommenttia: