tiistai 7. lokakuuta 2014

Palaute vastaanotettu

Palautetta tuli ihan mukavasti, 19 henkeä kaiken kaikkiaan jätti sitä. Paljon oli juttuja, joita aavistelin ja hyvä, että sain näille asioille vahvistuksen! Moni tosin sanoi, että vaikea antaa negatiivista palautetta. Sekin hyvä :D

Sitten palautteen kimppuun:

Moni toivoi galleriaa välilehteen. Minäkin olen sitä toivonut. Harmillisesti keksin sen vasta, kun kynsikuvia on jo tullut laitettua niin paljon, että on iso työ laittaa kaikki kerralla. Lupaan kuitenkin tehdä sen, vähitellen..

Asukuvia toivottiin lisää. Hyvä, niitä on tulossa. Mulla on nimittäin yksi suunnitelma, mutta sen toteutus ei ole vielä valmis ;) Myös omasta arjesta muutenkin toivottiin enemmän. Ja oma kuvaus voisi olla laajempi. Tästä voisin koostaa ihan välilehden.

Tutoriaali tai vaihekuvat kynsien teosta vilahti useamman kommenteissa. Myös muuta tietämystä kynsistä toivottiin. Kynsilakkojen esittelyitäkin kaivattiin. Saamanne pitää!

Tunnisteiden jaottelua toivoi useampi. Pitää keksiä sinne joku hyvä ratkaisu.

Ostos- ja epäostospostauksia kaivattiin takaisin. Muuten voisin tehdäkin niitä, mutta uskokaa tai älkää, mä en oo kovin paljon edes katellu kynsitarvikkeita viime aikoina. Lähinnä yrittäny myydä vanhoja! Mutta teen kyllä sit, kun on aihetta.

Asiakaskynsipostaukset saivat risuja ja ihan syystäkin. Ne ovat mulle semmonen, että lätkin kuvat ja yritän kovasti muistella, mitä olen käyttänyt. Hirveästi ei edes uskalla rönsyillä, että asiakkaat ei pahastu. Toki kynsien teosta voisi selittää tarkemmin. En aio kuitenkaan lopettaa asiakaskynsien postausta, koska tiedän osan hakevan inspiraatiota niistä. Ja erityisesti asiakkaani käyvät omiaan ja muiden kynsiä täältä katsomassa. Mulla oli aiemmin tapana laittaa niitä aina perjantaisin, mutta nyt hirveän asiakastulvan jälkeen piti purkaa kuvat ja niitä tuli laitettua useampana päivänä viikossa. Palaan takaisin tähän perjantaihin. Niin ja kiitos koukeroista sanonut, yritän keksiä vapaat kädet saadessani jotain muuta ;)

Ja tietenkin tuon edellisen kappaleen vastapainona omia kynsiä toivottiin enemmän. Ja niitä on tulossa, koska nyt oon taas jaksanu laittaa omia kynsiä.

Joku kysyi, millä mittaan sitä, onko blogini suosittu. No kommenteilla joo, mutta myös kävijämäärillä. Ne ovat olleet aiempaa alhaisempia.

Kuulemma blogi ei toimi tabletilla. Itse kyllä selaan sitä useinkin puhelimella. Oletko kokeillut m.kunsii.blogspot.fi -sivua, sitä mobiilista? Vai perusversiota?

Siinä ne nyt suurin piirtein oli. Kiitoksia kaikille palautetta antaneille! Ja toki palautetta saa antaa jatkossakin ihan kommenttiboksiin, jos siltä tuntuu!!!

Palkitsen palautteiden antajista Jasmiinin. Hän kirjoitti todella pitkän ja rakentavan analyysin mun blogista. Kiitos erittäin paljon! Otan suhun sähköpostilla yhteyttä osoitetietojen saamiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti