maanantai 13. lokakuuta 2014

Hienoa hopeaa

Olen niinku ehkä niin kauan, ku oon lakannu kynsiä, haaveillut hopeisesta lakasta, jolla saa peilimäiset kynnet. Nyt ollaan jo aika lähellä, mutta miltä se tuntuu? Ei miltään. Nää ei vaan tunnu yhtään omilta. Vika voi tietty olla koristelussa, mutta kun ei vaan ollut mitään muitakaan ideoita. No okei, mulla oli tosi vähän aikaa, kun muutenkin meni niin myöhään kynsien laitto.


Kovasti tässä pohdin, onko vuodenaika väärä, pitäiskö odottaa pari kuukautta ja sitten hopea ois jeejee. En tiedä. Kaikki muut koristelut nimittäin, mitä tuli mieleen oli "jotain punaista" ja siitähän vasta jouluista olisikin tullut, *huoh*.

No tästä kaikesta huolimatta tykkään tosta Opin My signature is DC -lakasta ihan älyttömästi! Koostumus on kiva ja peittävä, kuivuu nopeasti, ei jää raitoja. Mitä muuta voi toivoa? Ei mitään!


Ja vaikka nyt aluksi tyrmäsinkin nämä kynnet, niin olen ollut samoilla torstaista asti, että ei ne nyt ihan kauheet ollu. Nyt alkaa jo olemaan sen verran kärkikulumaa, että pitänee kohta vaihtaa uudet.

Ja tietenkin, lakat jäi kuvaamatta, mutta muistanpas ainakin, mitä oon käyttäny!
  • Hopea lakka - Opi My signature is DC
  • Musta leimalakka - Wylet Nails
  • Laatta - Pueen 69
  • Päällyslakka - Seche Vite
Keksikääs mulle joku hieno epäjouluinen koristelu tolle lakalle, niin ei tarvi odottaa sitä kahta kuukautta!

4 kommenttia: