perjantai 31. lokakuuta 2014

Böö! Tykkäävät kummitukset

Hähää, kaikki asiakkaani, jotka viikon sisällä antoivat mulle vapaat kädet, saivat kummituksia, joilla oli erilaisia sanomia. Keksin sen, kun viime sunnuntaina asiakkaani ei oikein osannut päättää, mitä kynsille laitetaan ja pitkän arpomisen jälkeen hän valitsi pohjavärin ja muuten mä sain vapaat kädet. Valitsin sitten kaikkia niitä elementtejä, mitä hän oli arponut ja lisäsin hieman omaa. Ne kummitukset..


Idea tosiaan kehittyi ihan viime hetkellä ja innoittaja oli mun siskon takki, jonka oon antanu sille. Itselle ensin ajattelin noita, mutta päätin viljellä niitä myös asiakkaisiin ja koska tekstilaatalla leimasin, niin keksin laittaa kummitukset sanomaan kivoja asioita.


Heti perään mulle tuli toinen asiakas, jolla ei ollut mitään hajua, mitä haluaa ja arvaatte varmaan lopputuloksen ilman kuvaakin.


Muuta koristelua kynsiin ei tehtykään, paitsi tuo pohja ei tietysti ole ihan tavallinen. Hauskasti tuo musta geelimaali ja fuksia stardust näyttää ihan asiakkaan päällä olleelta paidalta!


Omat kummitukset piirtelen sitten tänä iltana, kun kotiudun täältä työmatkalta.
Tänne tein vaan pikakynnet, jotka laitan sitten myöhemmin tänne. Jonossa meinaa kyllä muutenkin olla jo parit kynnet.

10 kommenttia:

 1. Haha, ihanat kummitukset! Olen aiemminkin aikaa sitten vilkuillut blogiasi, ja jotenkin luulin, että luen sitä jo, mutta aloin lähiaikoina ihmettelemään ettei postauksiasi tule bloggerini lukulistalle joten etsinkin tämän taas käsiini, ja liityin nyt sitten lukijaksi, kun se oli näköjään jäänyt, höh! Mutta aivan ihana blogi tämä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   No höh, onneksi löysit uudestaan. Tervetuloa lukemaan!

   Poista
 2. Söpöt kummitukset! Hyvä ajatus tuommoinen ketjuidea mistä kuitenkin jokaiselle saa eri pohjalakalla + tekstillä persoonalliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Itsekin olen tyytyväinen. Ja aion jatkaa siitä edelleen, mutta eri jutuilla :)

   Poista