maanantai 11. elokuuta 2014

Kun kaikki mahdollinen menee pieleen

Viime viikonloppuna oli aikuisurheilijoiden yleisurheilun SM-kisat ja tässä nyt ensinnäkin mun kisakynnet, jotka on jälleen JKU:n väreissä. Mun ei ollut tarkoitus tehdä ihan tällaisia, vaan sellaiset överiglitterisiniset. Sellaisia ensin yritin tehdä: Kerrostin ja kerrostin HM:n sinistä glitterlakkaa pohjavärittömälle kynnelle. Lopulta se ei kuivunut koskaan ja oikeeseen käteen en ehtinyt saada edes tarpeeksi glittereitä, kun jo olin puhdistanut glitterit vasemmasta. Alkoi olla jo yö, joten oli pakko tehdä nopealla tavalla. Geelilakka..


Päädyin erikoiseen ratkaisuun: Laitoin pohjalle kaksi kerrosta Dependin Peel offia ja siihen geelilakat, koska en halunnut pitää sinisiä kynsiä kuin sen pakolliset kolme päivää. Se ei vieläkään oo mun juttu ja varsinkaan tämmösenä rumana folio-glitterpläjäyksenä, hyh! Peukuista sentään tuli ihan kivat.
 • Pohjalla - Depend peel off
 • Sininen geelilakka - Mereneid Mermaids favor
 • Valkoinen geelilakka - Cheeka
 • Punaiset raidat- Angel Nails geelimaali Candy apple
 • Sinistä foliota ja glitteriä
 • Päällysgeelilakka - NDED

Kisat meni yhtä huonosti kuin kynnet. Satasella takareisi ilmaisi tyytymättömyyttään ja loppu hajosi, tipuin loppukilpailusta. Pituus meni penkin alle, koska vaikka takareisi oli ok, onnistuin yöllä nukkuessa saamaan nilkan johonkin ihme lukkotilaan ja aamulla odotti hirveä kipu. Tämän saa, kun on yliliikkuvat nivelet ja miljoona kertaa venähtäneet nivelsiteet ja sitten vielä yliojentelee jalkoja unissaan. Onneksi kisapaikalla tiesin olevan fyssareita ja hierojia. Yksi heistä nyki nilkkani takas paikoilleen ja pystyin kisaamaan. Nilkka kuitenkin kipuili, eikä kisa mennyt ihan putkeen. Keikko sunnuntaina meni onneksi oman tason mukaisesti ja teinkin oman virallisen ennätyksen, mikä ei paljoa jäänyt harkoissa heitetystä parhaasta. Siihen sentä voi olla tyytyväinen.

Ilolla poistin koristelut heti kotiin päästyäni sunnuntaina ja tein uudet! Dependin pohjustamat geelilakat lähti kivasti yksinä kappaleina.

2 kommenttia:

 1. Nää on kyllä kivan näköset kynnet. Onnea lukkoiluun ja jumitukseen toiselta samanlaiselta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   "Kiva" kuulla, että muillakin on vastaavia vaivoja :D

   Poista