Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

Kesä ja simpukat

Nämä ihanuudet oli mulla road tripillä itäisessä Suomessa. Ja niin kovasti olisin halunnut heti julkasta, mutta kun osallistuin näillä Roosan kynsikisaan, niin en sit viitsinyt ennen kisan ratkeamista. Ja koska en sitten heti julkaissut, niin meinasi jo unohtua!


Olin kovasti ihastunut noihin väreihin ja kynsien pituuteen, tuijottelin niitä jatkuvasti. Valitettavasti vasemman käden etusormi kohtasi onnettomuuden jo muutaman päivän jälkeen. Oltiin menossa nukkumaan teltassa, kun tökkäsin sormen maahan ja kaiken lisäksi tallasin vielä päälle. Se sattui! Kynsi ei kuitenkaan katkennut kärjestä, vaan aika tyvestä. Vetäisin sormen ympäri urheiluteippiä ja sillä mentiin loppureissu.


Kärjet on tehty Perfectin hiekkalakoilla. En tuputellut superlonilla noita liukuja, vaan ihan noilla sudeilla vetelin. Silleen sain mielestäni ihan onnistuneen liu'un.
  • Keltainen - Perfect sand 69
  • Oranssi - Perfect sand 59
  • Pinkki - Perfect sand 58
  • Simpukan muotoisia "niittejä"

Onpas näissä kuvissa kyllä kesäiset fiilikset! Kynsien värit ja aurinko.. Nyt vaan haluaa kynsille jotain synkkää ja ulkonakin on ihan pilvistä. Ehkäpä tässä vielä kesän muistoa kunnioittaen voisi raapustaa reissupostauksen, vaikka se tuleekin pikkusen myöhässä.


Tossa kuvassa näkyy tosi hyvin näiden lakkojen voimakas hiekkaefekti. Melkein tekee mieli lakata niillä taas :)

18 kommenttia:

  1. Ihanat :) tosi nätin väriset !

    VastaaPoista
  2. Hurjan pitkät:D Ihanan pirteät! Mutta voiko noin pitkillä tehdä _oikeasti_ mitään? Mä en ainakaan usko, että pystyisin käymään tallilla.. tarttisi koon XL- hanskat ihan vaan kynsien takia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olihan ne siis ihan sairaan hankalat :D Onneksi kesä oli lämmin, niin ei hanskoja tarvinnut, ei ois meinaan mahtunu kyllä. :)

      Poista
  3. Aivan ihanat! Värit on niin upeat<3

    VastaaPoista
  4. Ihanat! =) Mistä oot hommannu noi lakat? =P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ne on tilattu http://beautycosmetic.biz :ltä

      Poista