sunnuntai 3. elokuuta 2014

Heinäkuun empies

Tadaa! Toinen kuukausi putkeen, kun mulla loppui tuotteita. Tästä vähän kyllä vihjasin jo kesäkuun postauksessa, koska sitä kirjoittaessa osa oli jo tyhjentynyt. Ja taas voin sanoa, että ensi kuussakin tyhjenee, sillä ainakin kaksi tuotetta on ihan loppusuoralla.


Ihan kahdeksan tuotteen loppumiseen en heinäkuussa päässyt, mutta tämä viisikin on mulle aika paljon.


Gillette Satin Care
Ekana loppui ihokarvanajogeeli, joka on ollut mulla ties kuinka kauan. Hyväntuoksuinen ja toimiva. Ei tästä ole paljoa sanottavaa. No toki voisin sanoa riittoisaksi, kun olen ennustanut sen loppumista jo pitkään, mutta aina vaan sieltä tuli hyvin.

Xtra kynsilakanpoistoaine
Yksi mun neljästä purkista tyhjeni. Olen sijoitellut näitä ympäri meidän kämppää ja kaikkia käyttänyt, siksi ei varmaan loppunut aiemmin. Mutta tästä syystä kohta varmaan loppuu seuraava. Tämä on ihan paras kynsilakanpoistoaine ja myös paras geelilakanpoistoaine, mitä oon käyttänyt. Harmi, jos ovat menneet koostumusta muuttamaan. Mulla on jo uuden toimivan etsinnät käynnissä ja kaksi ehdokasta ostettuna, vaikka on tuotakin jäljellä vielä. Mut kun aina pitää varautua kaikkeen hirveesti etukäteen.


Noi ripsivärit ei oikeesti loppunu nyt, vaan löysin ne kuivuneina kaappeja siivotessa.

Oriflame Wonder Lash Mascara
Mun luottoripsiväri. Tykkään kumisesta harjasta, joka tässä on. Toinen puoli lyhyempi ja toinen pitempi. Tällä saa hyvin erotellut ja nätit ripset. Ei varise. Pari miinusta kyllä löytyy, mutta niiden kanssa pystyy elämään. Toinen on se, että ripsivärin käyttöikä ei ole niin pitkä kuin joissain muissa käyttämissäni, aine kuivahtaa pulloon. Ja toinen on se, että ripsaria tarttuu kuivumisen jälkeenkin ripsistä kulmakarvojen alle ihoon. Mulla ei muut tee tätä yleensä, mutta onneksi se tarttuminen on vai haaleaa. Näissä ilmeisesti tullut uusi versio, joten tätä ei enää saa.

Maybelline The Rocket Volum' Express
Luottoripsarin korvike, jos en ole muistanut tilata ajoissa uutta. Ei mielestäni ihan niin nätti lopputulos ja harjakin on liian massiivinen. Muuten mielestäni ihan yhtä hyvä kuin Orifame. Kestää kuitenkin pitempään kuivumatta, eikä muistaakseni sotke kulmien alta niin helposti.

Pretty Woman valkoinen kynsilakka
Ihan ok valkoinen. Pieni pullo, joten ei kestänyt kauaa ja sitten kun ei enää meinannut saada sudilla, kaadoin loput Lumenen valkoisen kanssa samaan. Tämä on yllättävän hyvin peittävä, mutta jos pitää ostaa luottovalkoinen, niin tätä ei kannata hankkia esim. pienen pullokoon takia.

2 kommenttia:

 1. Ripsarin saa elvytettyä Forever activatorilla. Tippa ja eipä ole enää kuiva :) lisää kovasti kuivempien ripsareiden käyttöikää, jos ei halua vaihtaa ripsaria 1kk välein niikuin tiukimmat suositukset ovat :)

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän vois melkein kokeilla :) En todellakaan vaihda kuukauden välein.

   Poista