sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kukkakynsiä

Aloitetaan tämä asiakaskynsien purkaminen vaikka kynsistä, joihin on maalattu kukkasia. Ekana neon pinkit kynnet ja niissä todella yksinkertaiset kukat kukat geelimaaleilla. Värit eivät nyt ihan kunnolla välity, enkä yrittänyt edes säätää, mun ei ole mihin verrata, sillä tuo neonväri on saatu aikaan valkoisella pohjalla ja kerroksella läpikuultavaa geelimaalia.


 • Pohja-, rakenne- ja top-geeli - NDED
 • Neon pinkki - valkoinen geelilakka + Mosaic Neon pink gel paint
 • Kukat - Mosaic Snow White ja Violet Fusion gel paint
 • Strasseja

Toiset kukkakynnet ei ole nämä alla olevat. Tai siis kynnet on, mutta koristelu ei. Nämä 8 viikkoa (!!) vanhat geelilakat uusittiin kukkatyylisiksi. Asiakas oli kasvun myötä viilannut kynsiä lyhyemmäksi, mutta jättänyt pikkusormen viilaamatta, jotta näkisin, kuinka pitkäksi kynnet olisivat ehtineet venähtää. Geelilakat olivat pysyneet aivan älyttömän hyvin, olen tyytyväinen.


Tässä sitten ne kukkakynnet, mitkä noiden tilalle tehtiin. Kukat on maalattu samalla tavalla kuin ensimmäisissäkin, mutta nämä on rajattu valkoisella ja kukat saa heti erilaisen ilmeen ja muodon. Kukkien keskellä on strassien sijaan mix-hilettä.


Kynsiin käytin:
 • Pohja & top - NDED
 • Kirsikan värinen geelilakka - Sanna Tara Nail Art (saatu)
 • Kukat - Mosaic Blondy Pink ja Snow White geelimaalit
 • Mix-hilettä

Asiakkaalle tehtiin myös varpaankynnet samalla idealla.

Hauskasti sattui, että molemmat kukkakynnet olin kuvannut kukkien kanssa. Ekat on tehty ihan tällä viikolla ja tokat jo muutama viikko sitten.

7 kommenttia:

 1. Hienoja kynsiä. Nuo viimeiset kynnet on tosi nätit. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi miten hyvin on pysynyt geelilakka! Ja hienoja kukkakynsiä oot tehnyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulin, että mitään ei olis jäljellä, kun hän tuli huoltoon. Oli pieni ylläri :D
   Kiitos!

   Poista
 3. Hei, luen aina suurella mielenkiinnolla blogiasi.
  Mitä lakkoja/geelejä olet käyttänyt noissa oliko se nyt 6 vai 8 viikkoa pysyneissä kynsissä? Entä pohja-aineet ja pohjatyöt? Eri merkeillä kun ei välttämättä ole ollenkaan samat ohjeet.

  VastaaPoista