maanantai 7. heinäkuuta 2014

Koralliset testikynnet

Olen haikaillut kunnon glittereitä kynsilleni jo pitkään, mutta niiden poistoa peläten en ole laittanut. Ostin viime viikolla sekä IsaDoran että Dependin peel offit ja siksi päädyin saman tien glitterkynsiin. Samalla nämä kynnet menee testikynsinä, sillä olen pohjalakannut joka toisen kynnen IsaDoralla ja joka toisen Dependillä. Ajatuksena on pitää lakkoja viikon ajan ja seurata lakan kulumista sekä tietenkin lopuksi repimistä. Mutta siitä sitten lisää torstaina, kun viikko on tullut täyteen!


Kun halusin kynsille glitteriä, en halunnut mitä tahansa glitteriä, vaan pinkkiä. Ja olin sen jo etukäteen miettinyt: Models Own Pink explosion. Se on mun vanhin Models Own. Ja sen kyllä huomasi. Semmoiseksi tökötiksi oli lakka mennyt, että ei sitä voinut käyttää. En kuitenkaan raaskinut heittää pois, vaan meinasin kokeilla ohennella joku päivä. Pinkki unelma sai jäädä, koska eihän mulla ollu toista pinkkiä glitterlakkaa.


Onneksi hyllystä löytyi kuitenkin hyvä korvike: IsaDoran Coral Crush -hiekkalakka. Tarpeeksi glitteriä ja ihana koralli!! Oon niin onnellinen, kun hankin tän viime vuonna. En kummiskaan halunnut hiekkaista pintaa, joten pari kerrosta Secheä sai korjata tilanteen.


Kynsillä käytetyt jutskat:
 • Pohja - IsaDora peel off ja Depend peel off (ei kuvassa)
 • Glitterlakka - IsaDora Coral crush
 • Päällyslakka - Seche Vite (2 kerrosta)
 • Leimalaatat - Pueen -laatat 50 ja 70
 • Leimalakka - Konad valkoinen (saatu)


Ihanasti loistaa tämä lakka auringossa, vaikka se tuossa kuvassa kimmeltääkin kivasti, on se vielä kivempi luonnossa.

Ja nyt auttakaa hädässä. Keksikää mulle joku lakka, joka on vastaava kuin Models Own Pink explosion, kun haluun niin kovasti saada pinkkiä glitteriä kynsille. Lakka siis sais olla aika räväkkä pinkki ja sen hileen pitäs olla kohtuullisen peittävää. Any ideas?

6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja ihanan värinen tuo IsaDoran lakka. :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen testi! Ja niin ihanan väriset kynnet, nam. Noi leimat on kivat noissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah! Mielenkiintoisia tuloksiakin tulossa tämän päivän perusteella ;)
   Kiitos!

   Poista