keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

K-SKH epävirallinen miitti aka lakkakirppamiitti

Tavattiin eilen kuuden Keski-Suomen kynsiharrastajien fb-ryhmäläisen kesken Toivolan pihalla ajatuksena myydä/vaihtaa lakkoja. Useammalla meistä (itseni mukaan lukien) oli kuitenkin nälkä, joten mentiin ensin vähän syömään kahvila Muistoon. Mutta ei me maltettu vaan odottaa ruokia, vaan kaivettiin lakkapussukat esiin ja hypisteltiin niitä. Muutama lakka tuli varatuksi jo tässä vaiheessa.


Jättikokoisten suklaakakkujen ja muiden herkkujen jälkeen siirryttiin ulos ja vallattiin tosi iso pöytä, jonne päästiin hyvin levittelemään kaikki lakat. Paljon oli tosiaan lakkoja, mutta vain muutama loppujen lopuksi vaihtoi omistajaa. Itse pääsin tavoitteeseen, kun sain myytyä 4 ja ostin vain 3, joista 1 on geelilakka. Kaverille ostettua leimalaattaa ei lasketa ;)


Meillä oli kynsien teemana kesäilta ja kovin monenlaisia lakkauksia tähänkin teemaan mahtui. Pakollinen kuva otettiin heinäpaalin päällä.


Ulkona oli vilpoista ja suuressa yhteisymmärryksessä neljä meistä suuntasi kohti Jyväskylän keskustaa ajatuksena shoppailu ja pääkohteena Kicks. Käytiin me kyllä Stockmann beautylla, Sokkarilla, Anttilassa, Gigantissa ja Ginassakin, mutta eniten aikaa kyllä kului siellä Kicksissä.


Kicksistä ostin vihdoin Isa Doran peel offin ja löytyihän sieltä myös Dependin vastaava. Mielessä onkin pitkään pyörinyt glitterlakkojen käyttö, joten nämä pääsee hetikohta testiin.


Sokoksella kyllä hypisteltiin paljon lakkoja, mutta itse en ostanut kuin hiuspuuterin, kun se alkaa olemaan jo vähän loppu.


Tässä vielä lakkakirppamiittiostokset. Orlyn glitterinen geelilakka oli ihanan värinen, vaikkakin huonosti peittävä. A Englandin Briar rose on mulle ensimmäinen A England. Väri ei oo ehkä omin mulle, mutta kun sillä pystyy leimaamaan, niin luulen sen pääsevän käyttöön. China Glazen Sun-kissed oli viime hetken heräteostos, kirkkaankeltaisia alkaa näköjään kertymään...


Vielä tähän loppuun omien kynsien esittely. Mun kesäilta koostuu auringonlaskusta ja kasveista, jotka näyttää mustilta sitä vasten. Yritin varmaan miljoona kertaa maalata käsin riippuvaa koivua, mutta en ollut siihen ollenkaan tyytyväinen. Luovutin ja leimasin.


Kynsillä
 • Keltainen - China Glaze Yellow polka dot bikini
 • Oranssi - China Glaze Sun worshiper
 • Koralli - China Glaze Thistle do Nicely
 • Leimat - Moyou Mother Nature 01, Wylet nails musta leimalakka
 • Päällyslakka - Seche Vite

4 kommenttia:

 1. Moi, sä varmaan tietäisit minkä väriset lakat saavat ihon näyttämään ruskettuneelta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ekana tulee mieleen neonvärit, pinkki ja koralli :)

   Poista