Sivut

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Hämyhäggi jos toinenkin Särkänniemessä

Postasin miljoona vuotta sitten, kuinka sain Born Pretty Storelta kynsijuttuja testiin. Silloin käytin tarroja ja nyt viimein sain seuraavat jutut kynsille, eli hämähäkin ja kultaisia hex-niittejä.


Mulla oli kovat suunnitelmat tehdä tosi kultaiset kynnet, mutta ei ollut enää yhtään sellainen fiilis, joten kun näin China glazen mustan hiekkalakan nököttävän hyllyssä, oli se menoa. Pientä kesäistä kevennystä oli pakko laittaa neonkeltaisen muodossa, mutta sitä pääsi vain yhteen kynteen per käsi.


Kynnet lakkasin siis näin:

  • Musta textuuri - China Glaze Bump in the night
  • Keltainen - Pohjalla Rimmel Lemon drop ja päällä China Glaze Yellow polka dot bikini.
  • Päällyslakka ja kiinnittäjä - Seche Vite
  • Hex-niittejä
  • Hämähäkki-charm


Hämähäkki oli kuitenkin niin valtava, että kun tein kynnet lauantaina ja Särkänniemeen meno oli sunnuntaina, ehdin nypläämään sen jo irti. Laitoin aukkoihin lisää hex-niittejä. Hämähäkille keksin toisen käyttötarkoituksen. Tein siitä korviksen tai siis kahdesta hämähäkistä. Ja sehän oli helppoa: Liimasin Nailfixin tippiliimalla (saatu) kaksi hämistä kiinni taustoihinsa ja näin ne pääsivät mukaan särkänniemeen. Pakkauksessa oli viisi hämähäkkiä, joten mulla on vielä toisiinkin korviksiin jäljellä ja vaikka kaulakoruun :D


Hätäisenä ihmisenä olin liian kiireinen kokeilemaan ja niinhän siinä kävi, että yhtäkkiä alkoi korvaa kirvelemään ja jouduin ottamaan korviksen pois. Se ei sitten meinannutkaan lähteä ja kävi ilmi, että liima ei ollut kuivunut vielä kokonaan. Olin liimannut korviksen kiinni korvaan! Onneksi sain sen pois ja jätin korvikset odottamaan seuraavaa päivää.


Vasta tämän kesän uutuuslaitteen äärellä tajusin, kuinka hienosti värivalinta kynsille oli osunut nappiin: High Voltage oli ihan keltamusta. Siskon kanssa arvosteltiin laitteen varoituskylttejä, joissa kaikissa oli samanlaiset naarmut, joissain vaan vähän eri päin. Photoshoppaajalla ollut yksi ja sama naarmusabluuna kaikissa. Ei siinä, ihan hienoja ne muuten oli.


Tuo oli kivan rauhallinen, mutta suosikiksi nousi kuitenkin alla oleva Tornado, jossa käytiin kaksi kertaa. Ikää ei kyllä taida vieläkään olla tarpeeksi, kun mikään laite ei meinaa tuntua missään. Half-pipe oli ainoa, joka vähän otti vatsanpohjasta.


Mun edellinen Tampereen reissu tuli kalliiksi, mutta näköjään senkin pystyi tekemään vielä pahemmin. Tämä tuli paljon kalliimmaksi, ostin uuden kameran: Olympus OM-D E-M1, joka pro-linssin (2.8, 12-40mm) kera maksoi noin 2000 euroa. Olihan tuo osin suunniteltu juttu ja siihen käytin osin synttärilahjaksi saatuja rahoja. Nyt ei pitäisi jäädä kuvat kamerasta kiinni. Ja tän postauksen kuvista mikään ei vielä ole otettu sillä.


Sit vielä loppuun se Born Pretty Storen alekoodi:


16 kommenttia:

  1. Oioi, tuo hämähäkki kynnellä kyllä komea!

    VastaaPoista
  2. Ihana hämis! Käytännöllisyyden vuoksi tykkään kyllä enemmän korviksena kuin kynsikoristeena:)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet ja toi hämähäkki on tosi söpö! ^__^

    VastaaPoista
  4. Hyi mikä hämähäkki, en vois laittaa kynsille mistään hinnasta, niin epäkäytännöllinenkin:D mutta hienon lakkauksen oot tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, arvasin, että hämähäkki jakaisi mielipiteitä :D

      Poista
  5. Nää on just kivat! :D Toi hämis näyttää just kivalle, vaikka vihaanki niitä yli kaiken. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Se on mustakin kiva, onhan siinä kultaa ja timantteja ;)

      Poista
  6. Luulin aluks tota hämähäkkiä oikeeksi :-D Tosi hyvin kyllä toimii korviksina, varmaan jopa paremmin tai ainakin käytännöllisemmin kuin kynsikoristeena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Oikee hämähäkki kynnellä vois olla vähän too much jopa mulle.. Molemmat kokeneena voin sanoa, että huomattavasti paremmin toimi korviksina. :)

      Poista
  7. Meinas hihitykseksi mennä liimakorvien kanssa... :D Sulla on ihania nää kuvat kynsistä. Kuvien takia piti rueta seuraamaan sun blogia. Ja ku lakkauksetki näyttää vielä kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Onneksi ei jäänyt ton tiukemmin kiinni :)
      Tervetuloa seurailemaan!

      Poista
  8. Nätit vaikka inhoan hämiksiä

    VastaaPoista