keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Mikä mahtaa olla in - Kevät 2014

Hieman myöhässä ollaan in-postauksen kanssa, mutta kasaan tässä nyt vaikka sitten menneen kevään in-jutut. Listalle pääsivät tällä kertaa:
 • Skittlette
 • OPI Sheer tints
 • Koko kynnen leimat / Pueenin uudet laatat
 • Neon-niitit
 • Pallokuviot 
Näiden lisäksi huomasin, että valtavasti oli yksivärisiä kynsiä ja värit ovat hillittyjä. Lumenen uusi lakka CC Nail Concealer (esim. Dixi-blogissa) ja Baby boomer -kynnet ovat kasvattamassa suosiotaan.

Aloitetaan skittletestä, skittlen tyttömäisestä versiosta. Sillä saa useamman kivan koristelun samoihin kynsiin ja korjatkaa nyt, jos olen väärässä, mutta moni tekee skittleten niin, että nimenomaan keskisormi ja nimetön on samanlaisia keskenään. Itse valitsin näihin kahteen sormeen Opin Sheer Tints -kokoelmasta lakan, jolla tein koristeluita. Opi julkaisi tämän kokoelman keväällä ja se villitsi bloggaajat tekemään vesiväri-inspiroituja kynsiä. Kevät on myös tuonut neonväriset niitit uudelleen kynsille ja nehän oli sitten pakko tunkea myös noihin kynsiin.


Toinen uusi asia, mistä kovasti blogikansa innostui, oli Pueenin uusi laattasetti, jossa kaikki laatat oli täynnä kuviota. Se varmasti omalta osaltaan innosti leimaamaan paljon koko kynnen täyttäviä kuvioita. Valitsin tuolta Pueen-setistä pallokuvion, koska olen huomannut paljon pilkutettuja kynsiä. Olkoon pilkut näissä leiman muodossa! Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat, että olen leimannut hololakalla. Holot on aina yksi kevään merkki, mutta en listannut niitä tuonne ylös, koska mun mielestä ne on vasta lisääntymässä tässä vähitellen. Ansaitsevat kuitenkin maininnan.


Kynsiin käytin:
 • Pohjaväri - The I love this color nail polish
 • Violetti lakka - Opi Don't Violet Me Down (saatu)
 • Leimalakka - Color Club Cloud Nine
 • Laatta - Pueen57
 • Päällyslakka - Color Club
 • Neonvärisiä niittejä
No onko nää nyt in?

Mitä sanoo muotilehdet? Ne on hieman eri mieltä, mun in-jutut on jo out, mutta niinhän mä vähän aavistelinkin.

Maaliskuun Annan kannessa oli Krista Siegfrids. Huomioni kiinnittyi hänen kynsiinsä, joissa on skittlette ilmeisesti geelilakalla toteutettuna, kun on niin lyhyet kynnet ja pitkä kasvuraja. Kyseisessä Annassa ei paljoa kynsijuttuja ollut. Kaksi Essien lakkaa oli esitelty: Lots of Lux ja On a Silver Platter. Ne ovat kyllä jo melko vanhoja tuttavuuksia.

Annan vilkaisin pikapikaa Mehiläisen odotusaulassa. Mulle sen sijaan tulee tällä hetkellä Trendi ja Olivia.

Olivia oli toukokuussa paksu, mutta siellä ei ollut YHTÄÄN juttua, jossa olisi ollut kuvaa kynsilakoista. Selasin lehden oikein kahteen kertaan läpi, kun yritin löytää juttuja. Ainoa kynsiin liittyvä oli Essien mainos. Tarkkailin myös mallien kynsiä. Kannen mallin kynnet oli ihan naturaalit tai nudet ja sama toistui lehden sisällä: Nudea, lakkaamatonta, vaaleanpunaista ja punaista muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Onko kynnet out, kun yhtään juttua ei ollut?Huhtikuun Trendistä onneksi löytyy kaksi kynsilakkaa, ihana vaalea keltainen ja vaaleanpunainen. Tässäkin lehdessä kansikuvamallin kynnet ovat naturaalit tai nudet, näkyy vähän huonosti.. Myös sisällä sama toistuu kuin Oliviassa: Nudea, lakkaamatonta, vaaleanpunaista ja punaista!


Toukokuun Trendi ei tee poikkeusta mallien kynsien yksinkertaisuudessa, vaikka kansikuvatytön kynnet onkin lakattu vaaleanpunaisiksi. Sen sijaan lakat, joita lehden sisällä on esitelty, ovat sinisävyisiä tai mintun värisiä. Varpaita varten on koostettu kolme lakkaa, joista kaksi on glitterisiä ja yksi lähes musta. Varpaankynsien lakat valitaan kenkien mukaan.Vähän yhteenvetoa tästä kaikesta. Alkukeväästä värikkäät skittletet oli kovassa huudossa, mutta näin kesää kohti siirrytään koko ajan luonnollisempaan manikyyriin ja nyt in on luonnonvärinen kynsi, punainen, nude, vaaleanpunainen ja minttu. Ja niin, että kaikki kynnet on samanväriset ilman koristeita.

Mitä mieltä muut on? Erilaisia tulkintoja ja ajatuksia?

2 kommenttia:

 1. Liekkö tämäkin jo out, mutta negatiivi- (negative space-?) lakkauksia on näkynyt myös lisääntyvissä määrin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai äh, tietenkin! Itsekin tein kahdet ja taisin toisessa postauksessa todeta, että on in. Miten saatoin unohtaa! :)

   Poista