maanantai 12. toukokuuta 2014

Baby Boomer Nails

Odysseyn kynsifestivaalissa oli esillä kuva Baby Boomer -kynsistä. Juttelin niistä jonkun Odysseyn tädin kanssa ja sanoin jo siinä, että tommoset olen jo pidemmän aikaa halunnut itselleni. En vain tiennyt niiden nimeä aiemmin ja myöskään en ollut ajatellut, miten ne tehdään. Odysseyllä oli niitä varten sopivan väriset akryylijauheet, mutta kun minä en akryyleillä tee, kehitin omat värini geelilakoilla.


Kynnet syntyy yksinkertaisesti niin, että tehdään pehmeällä valkoisella ranskalainen manikyyri  ja siihen päälle liu'utetaan hentoa vaaleanpunanudemaista väriä tai sitten sen voi tehdä toisin päin. Mä nimittäin tein niin, että ensin laitoin ton vaaleanpunaisen/nuden jättäen kärjen paljaaksi ja sitten liu'utin kärkeen hentoa valkoista.


Valkoinen väri multa löytyi ihan suoraan, se on NDED:iltä, muta tuo tyven väri on sekoitus kolmesta eri geelilakasta: Gelpolish 42, Sanna Taralta saatu Nuderoosa ja sitten läpinäkyvää geelilakkaa (NDED). Timangit ja rusetit kiinnittelin Seche Vitellä, koska kuitenkin haluan lakkailla näitä kynsiä. Ja tuo pohjaväri on ihan äärimmäisen hyvä lakkailua ajatellen.


Vielä erikseen listattuna kaikki:
  • Pohja- ja päällysgeelilakka - NDED
  • Nude pohjaväri - sekoitus: Gelpolish 42 (1/5), Sanna Tara Nail Artin Nuderoosa (1/5), NDED-rakennegeelilakka (3/5)
  • Valkoinen kärki - NDED valkoinen soak off -geeli
  • Koristeiden kiinnitys - Seche Vite
  • Rusetteja ja timantteja (ebay)

14 kommenttia: