keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Synttärikynnet = vappukynnet

Mulla oli eilen synttärit, joita juhlin lauantaina. Synttäreille tein tietenkin kynnet ja tänä vuonna ideat oli niin hukassa, että turvauduin mekon kuosiin. Se oli ainakin omasta mielestäni ihan kiva idea, koska kynsistä tuli mua miellyttävät. Mulle synttärikynnet on lähes aina myös vappukynnet, eivätkä nämäkään suurta poikkeusta tee. Vasemman käden pikkusormi tosin sai uuden ulkoasun kuvien ottamisen jälkeen, mutta siitä sitten myöhemmin.


Tässä the kynsien innoittaja: mekko. Mekko on tilattu Nellystä ja se maksoi noin 40 €. Kakusta taas selviää mun uusi ikä, jonka takia on ollut panikointia suuntaan jos toiseen... Parasta oli kuitenkin, että pääsin n-30 sarjaan ja eilen syntymäpäivänä oli vauhdittoman pituuden kisa, jossa tein uuden Suomen ennätyksen: 2,46 m. Se oli mun toinen synttärilahja itelle, toinen oli laukku, jonka kävin ostamassa Tampereelta..


Takaisin kynsiin. Pohjalla on 3 viikkoa vanha geelilakkaus. Ei kyllä uskois, kun kasvua on niin vähän. Ruokamyrkytyksen takia mun kynnet ei kasvanu yhtään yli 2 viikkoon.. Kätevätä. Koristelut on piirretty Mosaicin ja Angel Nailsin geelimaaleilla. Muut mustaa ja valkosta lukuun ottamatta on sekoituksia eri väreistä.


Hauskaa vappua itse kullekin!

16 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja suurin plussa mekkoon mätsäävyydestä!! Ja onnea :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit nuo kuviot.. Ja tuo mekko, ihana!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut synttäreiden, ennätyksen, juhlatyylin, kynsien ja laukun johdosta! :D Perässä tullaan tuon iän suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos x5 :D
   Aivan, sullakin tulee tänä vuonna täyteen :)

   Poista
 4. Kauniit kynnet ja onnea synttäreiden johdosta!:) ihan mahtavan herkullisen ja jännän näköinen kakku:D onko sekin omaa käsialaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, kakkukin oli omaa käsialaa. Vähän marmorointikokeilua sokerimassalla siihen :)

   Poista
 5. Paljon onnea myöhässä! ♡ Tykkään näistä kynsistä tosi paljon! ^__^

  VastaaPoista