torstai 27. maaliskuuta 2014

Torstaituote - Glamlac-geelilakat

Esittelen tänään "uuden" geelilakkamerkin. Kyseessä on Glamlac -geelilakat, joita ostin syksyllä I <3 me -messuilta hintaan 5€/kpl. Samoja geelilakkoja myy suomessa NailArtist. Sivuilta löytyy kattava värikartta, näillä on värejä moneen lähtöön.


Näissä geelilakoissa on pigmenttiä riittävästi:  Yksi kerros riittää yleensä peittämään. Poikkeuksena hopea, jossa peitto on siinä rajoilla, 1 vai 2, mutta hopeaksi peittävä (swacheissa kaikkia 2 kerrosta). Glamlacit ei myöskään valu kovin helposti, joten niitä ei välttämättä tarvitse käyttää uunissa yksi kerrallaan. Enkä suosittele sitä toisestakaan syystä, sillä suuren pigmenttimäärän johdosta 5-10 sekunnin uunitus aiheuttaa vain geelilakan rypyttymistä. Tällöin geelilakka ehtii kovettua vain pinnasta jääden sisältä märäksi. Sormien tai varpaiden pitää siis olla uunissa vähintään 30 sek (riippuen toki kerroksen paksuudesta).


Valitettavasti en suoraan pysty sanomaan, mitä värejä nämä mun Glamlacit ovat, sillä noissa pulloissa on pohjassa käsin kirjoitettuna vaan jotain numerosarjoja, mutta ne ei täsmää ollenkaan noihin värikartassa oleviin. Ja virallisilla sivuilla on kanssa värikarttoja, joissa taas on vielä eri numerot, mutta nekään ei täsmää pullojen pohjiin. Veikkaan näiden värien olevan Chocolate, Burgundy, Moody ja Disco Dance vasemmalta oikealle. Alla samat eri kulmasta.


Omissa Glamlaceissani korkkiosa on paksu, eikä niillä ole niin mukava levittää, vaikka sivellin on ihan hyvä. Tämä on korjattu uudemmissa malleissa ja korkkiosasta saa päällisen irrotettua, jolloin jäljelle jää kapea korkkiosa, josta saa hyvän otteen.

Kestävyydestä en jälleen kerran voi mennä sanomaan mitään, sillä olen geelilakoissa sekakäyttäjä ja käytän kaikkien kanssa NDED:in pohjaa ja toppia. Näin on myös alla olevissa kynsissä, joissa on tuo ehkä-Moody kärjessä liukuvasti ja sen päällä hopeaa hilettä + tietty timatit.


Mikä: Geelilakkamerkki, Glamlac
Mistä: NailArtists
Mitä maksaa: Vanhemmat kokoelmat maksoi messuilla 5 €, uusimmat 15€. Hinnat todennäköisesti tuolta väliltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti