sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hannele goes to jalkahoito + kynsien lakkaus

En oo koskaan käynyt jalkahoidossa aikasemmin. Nyt bongasin alehintaan sellaisen Grouponilta Carmit Niemiselle. Kaiken lisäksi tuo paketti sisälsi varpaiden kynsien lakkauksen ja koristelun. Kuulosti mulle sopivalta, sillä mua on jo vähän aikaa kiinnostanut käydä laitattamassa kynnet ihan mielenkiinnosta jossain muualla, mutta en sitten ole kuitenkaan uskaltanut. Varpaat on sellainen sopiva juttu, jotka hyvin uskaltaa antaa jonkun muun käsiteltäväksi.


Jalkahoito oli kyllä mukava kokemus. Uskon, että menen uudestaankin, vaikka ei mulla jalkapohjat missään huonossa kunnossa ole.

Ekana sain huljutella jalkoja vähän lämpimässä vedessä, jonka jälkeen Carmit kuivasi ne, laittoi kangaslappuihin ureaa sisältävää nestettä ja kääri ne siniseen muoviin. Vaikutuksen aikana kynnet leikattiin, viilattiin ja kynsinauhat työnneltiin.


Aine oli kyllä ihmeainetta, sillä jalkapohjista lähti tosi paljon matskua pois pelkällä kaapimisella. Sen lisäksi jalat vielä raspattiin ja kuorittiin.


Huoneessa oli iiisot kynsilakkahyllyt (varmasti enemmän lakkoja kuin mulla) ja katselin niitä pitkään. Mietin, kuinka naiset sieltä kynsilakkoja valitsee ja minkä itse ottaisin, jos saisin valita. Sitten tajusin, että mähän saan valita! Mielessäni valitsin kaksi vierekkäin olevaa lakkaa, tumman pinkin ja turkoosin.


Näistä kahdesta sitten valittiin tumma pinkki. Sillä lakattiin kaikki varpaat ja alettiin miettimään koristeluita. Puhuttiin valkoisesta ja mustasta. En rajoittanut koristeluita mitenkään ja Carmit alkoi väkertää.


Hän lakkasi mulle ilotulitukset, mustan ja valkoisen kanssa vielä hopeaa. Jouduin kuivattelemaan lakkauksia vielä hetken hauskoissa tohveleissa. Vaikka jouduin laittamaan sukat ja kengät jalkaan, tuntui kivalta, että varpaankynnet oli taas laitetut. Tämän jälkeen ymmärrän paremmin taas asiakkaitani, kun he innostuvat uusista kynsistä, vaikka ne joutuisi heti esim. sukkiin piilottamaan :)


Kiitos Carmit! Lakat oli tarpeeksi kuivuneet ja ovat ihan ehjät vielä.

12 kommenttia:

 1. hehee kivat kynnet ja mäki haluaisin jalkahoitoon mennä mutta en kehtaa näyttää nysiä varpaankynsiä koska revin niitä ja ne on niin rumat ;x

  VastaaPoista
 2. Jalkahoito olis varmasti kiva kokemus :) Ehkä mä vielä joskus sellaiseen pääsen :D Ite tykkään lakata aina omat varpaan kynnet tai siis pottuvarpaan kynnen, kun muissa ne on niin olemattoman pienet :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle ainakin oli kiva kokemus.
   Onneksi sentään pottuvarpaissa on isot kynnet, joita lakata =)

   Poista
 3. Mie teen välillä ite jalkahoitoja ku aika kalliita hoitoloissa ,tosin ei vastaa samaa,mut pieni hemmottelu kuitenki =)
  Pitäski taas lakata varpaankynnet sun kynnet näyttää kivalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on kotonakin kivoja, just semmosia hemmotteluhetkiä itselle. Oli jännä, kun joku toinen teki :)
   Mäki tykkään noista, kiitti!

   Poista
 4. Ois kyllä ihana päästä jalkahoitoon, nätit kynnet tuli :)

  VastaaPoista
 5. Tulipas söpöt lakkaukset ja ah, jalkahoito olisi kyllä mukavaa.

  VastaaPoista