maanantai 20. tammikuuta 2014

Vauhdittomat kynnet

Mulla on ollut kynsipäättämättömyysongelmaa. Välillä on tehnyt mieli vetää kynnet ihan tyngäksi ja välillä laittaa pitkää ja näyttävää. Kuvista voi itse kukin päätellä, kumpi fiilis oli, kun sopiva hetki koitti...


Nämä pitkät kynnet kyllä erottaa miehet ja naiset kommenteissaan. Naisilla on heti mielessä takapuolen pyyhkiminen, kun taas miehet keksivät puuhun kiipeämisen. Molemmat sukupuolet kuitenkin ihmettelevät, miten koneella kirjottaminen sujuu. Itselläni juurikin tuo kirjoittaminen on ainoa painava syy, miksi tällaiset kynnet on epäkäytännölliset. Jos työssä ei tarttisi kirjoittaa niin paljon, voisi näitä pitää jatkuvasti. Nyt vaan menee hermot. Ja menee ne hermot muuten hiirenkin kanssa, kynsi tunkeutuu aika usein rullan ja nappien väliin.


Mutta miksi nämä on vauhdittomat kynnet..? Se johtuu siitä, että tein nämä kynnet Vauhdittomien kenttälajien SM-kilpailuita varten. Kisat oli lauantaina ja keräsin sieltä tuollaisen värisuoran: Kultaa vauhditon pituus, hopeaa vauhditon 3-loikka ja pronssia vauhditon korkeus.


Kynnet on tehty geeleillä ihan värittömäksi ja koristeltu kynsilakoilla. Kärjessä on perusliukuväri kahdella lakalla. Peukuissa on punaiset koristeteippiraidat. Sininen, valkoinen ja punainen on Jyväskylän kenttäurheilijoiden värejä.

Käytetyt tarvikkeet
 • Valkoinen pohja (ranskis) - Opi Alpine Snow matte
 • Liukuväri, sininen osa - Steel Blueberry
 • Liukuväri, valkoinen osa - Pretty woman
 • Punainen koristeteippi

En ikinä uskonut, että vielä käyttäisin Steelin Blueberry -kynsilakkaa. Oon ostanut sen HM:ltä varmaan 15 vuotta sitten ja se oli jo hieman jähmeää, mutta elvytin sen kynsilakanohennusaineella. Täydellinen väri tähän paikkaan, mutta ei muuten mun makuun.

13 kommenttia:

 1. Upeat kynnet. Mulle kelpais oikein hyvin! Mulla taas töissä kun tulee petivaatteita vaihdettua niin tuppaan tökkimään pitkiä kynsiä patjan alle ja ei tee mukavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei kuulosta kovin mukavalta tuo patjaan tökkiminen. Pitkillä ja terävillä kynsillä voi olla sormet äkkiä kipee. :)

   Poista
 2. Kivat kynnet ja onnea mitalleista

  VastaaPoista
 3. Mä oon oppinu jo kirjoittamaan pitkillä kynsillä. Toki sitten jossain vaiheessa huomaa että kynnet on ihan liian pitkät ja pakko viilata, että pystyy taas mitään tekemään.. :)

  Kauniit on, itse en osaa manteleita muotoilla, mutta kyllä ne on kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaippa sekin vaatisi vaan harjoittelua. Mulla ei ehkä riitä hermot, vaikka sujuuhan tuo jo nyt vähän paremmin.
   Kiitos. Pitkä manteli jakaa aina mielipiteet :)

   Poista
 4. Onnittelut:) Mulla menee omat kynnet välillä läppärin näppäimien väliin, vaikka eivät hirmuisen pitkät olekaan! ärsyttävää..

  Jouduitko tekee pidennystä omalle kynnelle vai onko kokonaan omaa kynttä tuo stiletto-kärki?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Varmasti ärsyttävää tuo näppiksen väliin meno. En kestäisi ite ;D
   Lyhensin omia pari milliä, jotta saan paremman muodon. Ja kyllä näissä on melkein sentti jatkoa :D

   Poista
 5. Komeat mitallit ja komeat kynnet - onnea!

  VastaaPoista
 6. Todella mahtavat kynnet värien ja muodon puolesta!

  VastaaPoista