keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Varvashiekka

Mun lakkaostokset on viime aikoina tullut tehtyä kivijalkakaupoista ja niistäkin pääosin Prismasta aina kauppareissun yhteydessä on yksi lakka lipsahtanut ostoskoriin. Meidän prismassa on sellaiset raahattavat korit, joissa on kulmassa niin iso reikä, että lakka mahtuisi siitä tippumaan. Onneksi näin ei ole käynyt, vaikka lakka on lojunut tosi epämääräisestikin korin pohjalla.


Viimeisin näistä ostoksista on IsaDoran hopea Diamond Crush. Ostin sen aika pian Lumenen kultaisen jälkeen ja tietysti vertailu kävi Lumenea vasten. Vaikka tämä IsaDora on kiva, tykkäsin silti enemmän Lumenesta, koska siinä on hiekkaisempi koostumus ja parempi peittävyys. Etukäteen en uskonut, että tässä kävisi näin.


Käytetyt tarvikkeet:
 • IsaDora Diamond Crush
 • Lumihiutalelaatta BornPrettyStoresta
 • Wylet Nailsin valkoinen leimalakka (ei kuvassa)
 • Hopeiset helmepuolikkaat BornPrettyStoresta
Leima ei hirveästi erotu, mutta läheltä katsoessa huomaa, mitä harvemmin tulee varpaille tehtyä. Laatta on täynnä ihania kuvioita ja ne toimii hyvin :)

4 kommenttia:

 1. Mä kans aina pelkään niiden Prisman peräkärryjen kanssa, että joskus se lakka vielä tippuu johonkin heviosastolle ja kotiin päästyäni saan kauheen raivarin, kun sitä ei olekaan missään :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat varpaat :) Joo ei oo kyllä itelläkään vielä sieltä korista lennelly lakat pihalle, vaikka huolimattomasti sinne pohjalle vaan heittäny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä, ettei sullekaan oo vielä niin käynyt. Toivottavasti lakat pysyy jatkossakin korissa.

   Poista