maanantai 6. tammikuuta 2014

Mikä mahtaa olla in - talvi 2014

Tadaa, ei enää hiekkalakkoja! Vaikka niitä näkyy edelleen, eivät uudet enää saa ihmisiä riemusta kiljumaan. Esimerkiksi FB:n kynsikoristelut -ryhmäläiset olivat pettyneitä China Glazen uudesta hiekkalakkakokoelmasta. Nyt odotetaan taas jotain uutta. Kivijalkakaupoissa tosin hiekkaa löytyy vielä, mm. Lumenen ja IsaDoran toimesta.


 Mutta, mutta... Nyt on in:
 • Mix 'n' match -kynnet
 • Koristeteippien avulla rajattu glitterkolmio kynnen tyvessä
 • Yksittäiset glitterit timantteina Opin lakasta I snow you love me
 • Tehostekynsi täynnä glitteriä
 • Kivikynnet (vesimarmori + käsidesisuihke)
 • Villapaitaleima
Tulipas niitä monta

Mix 'n' match -kynnet on skittle, joka on tehty koristelemalla kaikki kynnet eri tyyliin. Tämä lienee nyt in, koska bloggaajilla on liikaa lakkoja ja liikaa ideoita. Aika ei riitä käyttämään kaikkia eri kynsiin.

Rajattuja glitterkolmioita näkyi paljon ja osin on syynä joulu, onhan tuo vähän niin kuin joulukuusi. Tämä lienee variaatio puolikuumanikyyristä!

Opin lakka I Snow You Love Me nousi esiin strassien korvikkeena ja monissa blogeissa näitä strassin korvikkeita laitettiin kynsien tyveen. Mulla ei kyseistä lakkaa ole, joten hile on kaivettu Opin lakasta When Monkeys Fly.


Yksi tehostekynsi pitää olla kokonaan glitterillä kuorrutettu, tavallinen glitterlakka kelpaa, mutta vielä parempi on, jos kynnen päällystää hieman isommilla hileillä. Se vaatii jo sitten glitterien asettelua, ellei halua tuhlata montaa kerrosta lakkaa, sillä kynnen on peityttävä kokonaan hileisiin.

Kivikynnet on mielestäni vilahtaneet ainakin muutamassa ulkomaisessa blogissa. Kyseessähän on siis ns. "turquoise stone nails", joka tehdään vesimarmorilla ja käsidesisuihkeella. Mun kivikynsi on ihan väärän värinenja päällä oleva väri liian paksua. Turkoosi ei vaan mielestäni ehkä olisi sopinut kokonaisuuteen. Antakaa anteeksi. Vanhimmat kivikynnet on kuitenkin jo vuoden takaa. Jännää, että pomppaavat taas esiin?

Villapaitaleimaa on näkynyt useissa kynsissä joko tosiaan leimattuna tai sitten käsin piirrettynä. Itse käytin kynnellä Bundle Monsterin leimaa laatasta BM 416, mutta monilla on ollut käytössä Nailz Crazen laatta NC03.


Käytetyt tarvikkeet
 • Peukalo - Kiko 311, BM 416, Color Club Silver Lake
 • Eturormi - Color Club Silver Lake, Models Own Purple Imperial
 • Keskisormi - Kiko 311, Models Own Magenta Divine
 • Nimetön - Models Own Amethyst
 • Pikkusormi - Kiko 311, OPI When Monkeys Fly
 • Kaikissa Seche Vite
 

Mulla on vähän epävarma olo, onko nää kaikki nyt in. Kertokaa oma mielipiteenne! :)

12 kommenttia:

 1. Miusta ne Chinan uudet hiekat on nättejä! http://www.swatchface.com/2013/12/china-glaze-spring-2014-sea-goddess.html

  Hmm.. Mie en paljoa leimaile, vaikka tarvikkeet on, tosin villapaitakuviollista leimauslaattaa en omista ;D Vesimarmorointiin menee hermot. Glitter on aina IN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne ihan nättejä, mutta vastaavia taitaa löytyä jo. Ihan kuin ei tavallisia lakkoja löytyisi jo montaa saman väristä :D Tuo värikäs vaalea on kyllä mulle ainakin uusi värituttavuus.

   Joo, vesimarmorointi on kyllä niin aina hetkestä kiinni :) Glitter on kyllä aina in, mutta tuntuu, että näin joulun molemmin puolin ehkä vielä enemmän.

   Poista
 2. Juurikin näin!:D Mun mielestäni toi glitter voisi olla noukittu mistä vain lakasta, esim GT:ltä ostin nyt tosi isoglitterisen lakan, ei sitä ehkä voi muuten käyttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, totta, eli ei haittaa, että mulla on ns. väärä lakka :D

   Poista
 3. Hiekkalakat on kyllä ihanin juttu ikinä, vaikkei mulla oo niitä montaa. <3 Tuota kolmiojuttua pitäs kokeilla useemmin, kun se on tosi nätin näköinen kumminkin. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiekkalakat on mustakin ihania! Erinomainen keksintö :)
   Mäkin nyt kokeilin vasta ekaa kertaa tuota kolmiojuttua ja tykästyin heti :)

   Poista
 4. En mä sanois että tekstuurit on vielä out, ne tulee varmaan jatkossakin olemaan jossain määrin pinnalla mutta ehkä ne ei niin jaksa enää innostaa kuin aluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän ne out olekaan. En niin kai sanonut, ainakaan en tarkoittanut, mutta ehkä niiden hype on laskusuunassa. Ja oon samaa mieltä, varmasti tulee olemaan jatkossakin pinnalla!

   Poista
 5. Hyviä huomioita! Ja arvaas kellä juuri ollut keskenään eriväriset ja -laiset kynnet ja yksi kokonaan jättiglitterissä. Heh, niinhän se menee - sitä kuvittelee keksineensä jutun ihan itse, mutta onkin vähä vähältä imenyt vaikutteita ympäristöstä & trendeistä. Hassua :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä se usein just noin menee, imetään vaikutteita ympäristöstä ihan huomaamatta. Mut siis sun kynnethän oli sitten in :D

   Poista