perjantai 10. tammikuuta 2014

Hillittyjä geelikynsiä näin vuoden alkuun

Viime vuonna tosi moni halusi ranskalaisen manikyyrin heti joulun övereiden jälkeen. Tänä vuonna joulukynnet ei olleet niin övereitä, eikä ranskistakaan ole paljoa pyydetty. Moni on kuitenkin pyytänyt "jotain hillitympää".


Ensimmäiset kynnet on heti the poikkeus jännällä tavalla. Ranskis, joka onnistuu olemaan överi. Taitaa olla tähän mennessä ainoa valkoinen ranskis tänä vuonna. Kynsissä ranskiksen lisäksi Fräulein38:n glittergeelilakka, niittejä ja helmenpuolikkaita.


Seuraavissa kynsissä on mun kynsistä tuttu tyyli. Asiakas halusi samanlaiset yhdellä poikkeuksella.


Yhdestä kynnestä tehtiin tuollainen strassiöverikynsi. Tällä asiakkaalla on aina ihania koruja mukana, joten otan ne aina kuvausrekvisiitaksi. Tämänkertainenkin sopi tosi hyvin kynsien kanssa =)


Viimeisenä talviset kynnet leimoilla. Leimaaminen on mystinen asia ollut monelle ja nämäkin olivat tämän asiakkaan ensimmäiset leimat. Eniten kaikkia kummastuttaa, että miten ihmeessä sen kuvion saa siitä laatasta irti. Ja selkeäähän se sen jälkeen on, kun sen näkee.


Kynnet laitettiin kokonaan vaaleanpunaisella glitter/helmiäisgeelillä ja niihin leimattiin lumitähtiä siinä toivossa, että lunta vaikka vihdoin tulisi. Ehkä kynnet auttoi, sillä viikonlopulle on luvattu lunta!


14 kommenttia:

 1. Kauniita kynsiä! :) Ihana toi överikynsi. 8)

  VastaaPoista
 2. Onko noi Fräulein38:n glittergeelilakat millaisia? :) Oot itse harkinnut niiden tilaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vain tuo yksi. Se on melko löysää, mutta glitteriä on tarpeeksi, kun vaan muistaa ravistella. Meinaa tosiaan valua, jos paksumpaa kerrosta laittaa. Muuten ihan jees. :)

   Poista
 3. Nuo Lumihiutaleet ovat herkän kauniit, terkkuja!

  VastaaPoista
 4. Tota leimailua on niin hauska selittää sellaiselle ihmiselle, joka ei ole koskaan kuullutkaan koko hommasta :D "on leimalaatta, valitaan kuva, lakataan se, vedetään scraperillä, leimatyyny LÄTS, ja kynnelle TÖKS" on yleensä helpoin lause, mitä selitän siitä hommasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Jotenkin tolleen se pitääkin selittää :)

   Poista