maanantai 14. lokakuuta 2013

Sydänkynnet

Mun messukynnet näytti tältä. Yksinkertainen liukuväri ja muutama sydän. Simppeliä, eikö? Ehkä, mutta tekeminen ei ollut ihan niin simppeliä.

Keksin mielestäni tosi hienon tekniikan, jota sitten testasin näihin. Eli ensin lakataan kynnet värilakalla ja kuivatellaan hyvin (Sechen avulla). Sitten otetaan kuvioleikkurilla paloja maalarinteipistä ja liimataan niitä kynsiin. Niiden päälle lakataan hiekkalakoilla = tehdään liukuväri.


Näin siis nämä kynnet tein. Tosin maalarinteipit ei olleet ihan kauheen hyvin kiinni, vaan reunoista karkasi hieman lakkaa sydänten puolelle. Niinpä reunustin sydämet striperilla. Kynsillä ensin Kiko 311 ja päälle on liu'utettu tyveen GR Holiday 54, kärkeen Perfect Sand Lacquer S75. Striper on yksi Lontoosta ostetuista StripeRiteistä, 0706.


Kynsien laitto oli hurja murheenkryynihomma, enkä jaksa avata sitä tänne enempää. Lopuksi olin ihan pettynyt valitsemaani sydänväriin ja menin murjottaen nukkumaan. Onneksi nyt olen jo tottunut näihin. Kulumaa alkaa kuitenkin olla, sillä kynnet on lakattu viime torstaina. Kuvat on ihan tuoreeltaan kyllä otettu.

10 kommenttia: